Universiteit Nyenrode

Nyenrode Academic Certificate Program: Strategisch HRM

Aan HR professionals die verantwoordelijk zijn voor het HR beleid in een organisatie of organisatie-onderdeel worden hoge eisen gesteld. Zij spelen een rol in het vertalen van de strategie naar HR systemen. Zij initiëren en begeleiden veranderingen. Ze weten hoe leiderschap en talent ontwikkeld wordt. Ze zijn een invloedrijk gesprekspartner voor top- en lijnmanagement, personeel en vakverenigingen. Om aan deze hoge eisen te voldoen én te overtreffen is het Nyenrode Academic Certificate Program Strategisch HRM ontwikkeld.

Het NACP Strategisch HRM is bedoeld voor HR professionals voor wie het strategisch aspect van de HR functie relevant is. Deelnemers hebben minimaal acht jaar werkervaring in een HR functie en een opleiding op HBO of academisch niveau.

Het NACP biedt u:
De ontwikkeling van kennis, vaardigheden en attituden die van HR Professionals wordt verwacht. Een nadruk op praktische toepasbaarheid, ontleend aan state of of the art academische theorieën en concepten. Een certificaat met een academisch profiel dat toegang geeft tot een Nyenrode MBA.

Kerndocenten:
Prof. Dr. Fred van Eenennaam Dr. Rob Blomme
Prof. Dr. Jaap van Muijen Prof. Dr. Thijs Homan
Dr. Lidewey van der Sluis

Informatiesessie: 31 oktober 2007

Nyenrode Business Universiteit Kathelijn Geerts
Programmacoördinator
t +31 346 291 005
e K.Geerts@nyenrode.nl
www.nyenrode.nl/necp
© Nyenrode Business Universiteit