Gemeente Gilze en Rijen

NIEUW VERKEERSPLAN VOOR GILZE EN RIJEN

Bewonersavonden op 31 oktober en 5 november
Denkt u ook mee over het nieuwe gemeentelijk verkeersplan?

De gemeente Gilze en Rijen krijgt een nieuw verkeersplan. Dit plan geeft invulling aan het verkeersbeleid voor de komende jaren. Wij nodigen u van harte uit om hierin mee te denken. Zowel in Gilze als in Rijen houden we een bewonersavond.

In het nieuwe verkeersplan krijgen aspecten als openbaar vervoer, parkeren, verkeersveiligheid, bereikbaarheid, verkeerseducatie en fietsroutes een prominente plek. Verkeersadviesbureau Goudappel Coffeng werkt de komende maanden samen met de gemeente aan het opstellen van het plan.

Als gemeente vinden wij het belangrijk dat bewoners kunnen meedenken. U bent dan ook van harte uitgenodigd om een bewonersavond bij te wonen. De bewonersavonden vinden plaats:


* voor bewoners uit Gilze en Molenschot op woensdagavond 31 oktober 2007 van 19:30 - 22:00 uur in Café Restaurant De Hooikar, Alphenseweg 14/A in Gilze;
* voor bewoners uit Rijen en Hulten op maandagavond 5 november 2007 van 19:30 - 22:00 uur in de Spiegelzaal van Café Eeterij 't Vermaeck, Rijksweg 115 in Rijen.

Bent u op de avond die wij voor uw dorpskern houden verhinderd? En wilt u toch meepraten? Kom dan gerust naar de bijeenkomst op de andere avond.

Overigens kunt u binnenkort ook via onze website (www.gilzerijen.nl) uw mening over het verkeer in de gemeente geven. Zo kunt u ook buiten de bewonersavonden om meedenken in het plan. Via de website van de gemeente en via het weekblad Gilze en Rijen houden wij u op de hoogte van de vorderingen van het plan.