Ingezonden persbericht


Gemeente Den Haag

Den Haag, 8 oktober 2007

TELECOM 2.0 CENTRAAL OP

10e NETWERKBIJEENKOMST DEN HAAG

Bestaande en nieuwe spelers op telecom/mediamarkt discussiëren

o.l.v. Erik de Zwart

Woensdag 31 oktober organiseert de gemeente Den Haag voor de 10e keer de netwerkbijeenkomst Den Haag Telecom , een bijeenkomst die bestaat uit een inhoudelijk gedeelte met korte, spraakmakende lezingen en discussie, en een netwerkgedeelte. Dit jaar is het thema Telecom 2.0.

De bijeenkomst vindt plaats in de Nieuwe Kerk aan het Spui en begint om 15.30 uur.

Vanaf 18.15 wordt de bijeenkomst voortgezet in de kelder met een drankje.

Skoeps, Hyves, Joost, Veronica en Sun Microsystems

De Haagse wethouders Huffnagel (Citymarketing, internationale Zaken ICT en Organisatie) en Kool (Sociale Zaken, Werkgelegenheid en Economie) openen de bijeenkomst. Daarna komen bestaande partijen uit de telecom/mediawereld zoals Sun Microsystems en Veronica Holding aan het woord; zal 2.0 belangrijke invloed hebben op de telecom/mediasector of wordt de invloed van 2.0 juist zwaar overschat? Ook is er aandacht voor de muziek- en beeldrechtendiscussie. Vervolgens geven de nieuwe partijen (Skoeps, Hyves, New Rulez, Joost) hun visie over de jonge generatie en hun gebruik van de telecom/media.

Het inhoudelijke gedeelte wordt besloten met een discussie tussen sprekers en deelnemers. De middag wordt geleid door Erik de Zwart.

Na lezingen en discussie wordt een netwerkborrel geschonken in de kelder van de nieuw Kerk.

Voor details over het programma kunt u de website www.denhaagtelecom.nl raadplegen. Deelname aan de bijeenkomst Den Haag Telecom 2.0 is kosteloos. Inschrijven kan via bovengenoemde website.

EINDE BERICHT

Voor informatie (