Ingezonden persbericht


Uitnodiging beursbezoek Infosecurity, Storage Expo, LinuxWorld en Tooling Event 2007

Met 250 exposanten vormen de beurzen Infosecurity.nl, Storage Expo, LinuxWorld en Tooling Event het meest uitgebreide live platform voor ICT-professionals in de Benelux. De beurzen vinden op 31 oktober en 1 november plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. Aan de beurzen is een uitgebreid congres- en seminarprogramma gekoppeld, met case studies en key notes. Grote belangstelling genieten de seminars van Martin Vliem, IT Security Architect van Microsoft. Hij zal uitgebreid ingaan op de Beveiligingsaspecten van een people ready infrastructuur.Howard Schmidt, voormalig adviseur van de Bush administration, met zijn inleiding 'The International State of Information Security, The wins, the loses, and the work that needs to be done'. Senior Vice President John Dragoon van Novell met 'Accelerating the adoption on Linux in the Enterprise'. We nodigen u uit de beurs te bezoeken.

Voor een snelle accreditatie verzoeken wij u ons onderstaande gegevens te mailen aan wim.weijmans@vnuexhibitions.com Per post ontvangt u tijdig voor de beurs uw persoonlijke entreebewijs en persparkeerkaart.

Naam van uw redactie:Naam:Adres:Postcode + plaats:E-mailadres:

Indien u als freelance journalist werkt, wilt u dan aangeven namens welk (vak)blad u de beurs wilt bezoeken? Het volledige activiteitenprogramma vindt u op de bezoekerssite van Infosecurity.nl, Storage Expo en LinuxWorld en Tooling Event Graag ontvangen wij u in onze perskamer in de centrale Entree van het hallencomplex van Jaarbeurs Utrecht. Met vriendelijke groet,VNU ExhibitionsWim WeijmansPers & PR

Communicatiebericht: VNU Exhibitions Europe