Gemeente Best

Informatiebijeenkomst Best kunstwerk spoortunneldek Op woensdag 31 oktober aanstaande vindt een bijeenkomst plaats over het kunstwerk dat gerealiseerd wordt op het tunneldek. Deze bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal van het gemeentehuis en begint om 19.30 uur. Enige tijd geleden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten om opdracht te verlenen voor het realiseren van een kunstwerk op het spoortunneldek. Op basis van een advies van de Adviescommissie Beeldende Kunst heeft het college gekozen voor een ontwerp van kunstenaar Tom Claassen.

Bijeenkomst
De Adviescommissie Beeldende Kunst en de kunstenaar zelf willen u tijdens deze bijeenkomst op 31 oktober aanstaande graag meer vertellen over de achtergrond voor het plaatsen van een kunstwerk, de kunstenaar en het kunstwerk.

Aanmelden
In verband met de voorbereidingen van de bijeenkomst verzoeken wij u om bij voorkeur per e-mail of anders telefonisch door te geven of u aanwezig bent. Hiervoor kunt u terecht bij onderstaande contactpersoon.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u terecht bij de cluster Welzijn van de gemeente: de heer A. van de Poel, e-mail: a.vande.poel@gembest.nl of telefoon 360 471.