Gemeente Leeuwarden

Oude Stadsbegraafplaats in finale!

De Oude Stadsbegraafplaats aan de Spanjaardslaan in Leeuwarden is verzekerd van een plek in de finale van het tv-programma BankGiro Loterij Restauratie. Op woensdag 31 oktober gaat de Oude Stadsbegraafplaats de strijd aan met drie andere objecten. De kijker bepaalt wie uiteindelijk het felbegeerde miljoen voor restauratie wint.

De door Lucas Pieters Roodbaard ontworpen Oude Stadsbegraafplaats mag niet verloren gaan. Help de Oude Stadsbegraafplaats aan een miljoen euro en stem tijdens de live-uitzending van 31 oktober!

Mee naar de studio's?

Iedereen kan kans maken op kaartjes voor de live-uitzending in de studio's van Endemol. Kom met een initiatief om zoveel mogelijk stemmen voor de Oude Stadsbegraafplaats te krijgen. Maak een plan en voer het ook zelf uit. Mail het initiatief voor vrijdag 26 oktober naar begraafplaats@leeuwarden.nl. De vijf beste inzendingen worden beloond met twee kaartjes voor de finale-uitzending van 31 oktober, inclusief vervoer naar Aalsmeer. Kijk voor meer uitleg en voorwaarden op www.leeuwarden.nl.


---

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de perstelefoon van de gemeente Leeuwarden, tel. (058) 233 40 02.