Waterschap Rivierenland

Inloopavond nieuwe sloot Arnhem-Zuid

Op woensdagavond 31 oktober organiseert Waterschap Rivierenland een inloopavond over de aanleg van een nieuwe sloot in de wijk De Laar in Arnhem-Zuid. Deze is nodig om bij hevige buien het regenwater af te voeren naar de Linge.

De nieuwe sloot komt in de groenstrook langs het Ravensteinpad. Nu de planfase is afgerond en het ontwerp voor de nieuwe sloot gereed is, wil het waterschap geïnteresseerden graag informeren over de uitvoeringswerkzaamheden. Iedereen die hierover meer wil weten is op 31 oktober tussen 19.30 en 21.00 uur van harte welkom in de Baroniezaal van Sport- en Ontmoetingscentrum De Laar West aan de Brabantweg 115 in Arnhem. Medewerkers van het waterschap vertellen over het geplande uitvoeringstraject en nodigen omwonenden en geïnteresseerden uit om hierover met hen in gesprek te gaan. Het waterschap hoopt op deze manier de werkzaamheden zo goed mogelijk af te stemmen op de wensen van omwonenden zodat eventuele overlast beperkt blijft.

Voor vragen over de inloopavond kunt u contact opnemen met Bastiaan Heutink van Waterschap Rivierenland, telefoon 0344-649 090,e-mail: b.heutink@wsrl.nl of bekijk projectinformatie op deze website.