Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Reeks woninginbraken

Harderwijk, 31-10-2007 * In de nacht van maandag op dinsdag 30 oktober is er ingebroken een vijftal woningen in Harderwijk . De inbraken hebben overdag plaatsgevonden. Bij een woning aan de Rietgorsmeen bleef het bij een poging. De politie heeft de inbraken in onderzoek en verzoekt bij onraad of verdachte omstandigheden onmiddellijk te bellen.

Vanuit een woning aan de Fokko Kortlanglaan werd een geldbedrag ontvreemd. De daders zijn binnengekomen door een klepraam te forceren

Vanuit een woning aan de Weisteeg werden sieraden, een geldbedrag en een pinpas weggenomen. De daders zijn binnengekomen via inklimming door het slaapkamerraam

Vanuit een woning aan de Mandemakersstraat werd een DVD-speler en een audioset weggenomen. De daders waren binnengekomen door raam te forceren.

Vanuit een woning aan de Meerkoetmeen werd een fotocamera, een laptop, een geldbedrag en een gsm wegggenomen. De daders zijn binnengekomen door een achterdeur te foceren.

Vanuit een woning aan de Rietgorsmeen werden een portemonnee, fototoestel, gsm en enkele bankpassen weggenomen. De daders kwamen binnen door een deur aan de achterzijde van de woning te forceren.