Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

Politie zoekt vrouw van aanrijding Haneweg

Heerde, 31-10-2007 o De politie van Heerde is op zoek naar een automobiliste die op maandagmiddag 29 oktober omstreeks 18.55 uur betrokken was bij een aanrijding met een 13-jarige fietsster op de Keuterstraat. Omdat tussen beide betrokkenen geen persoongegevens zijn uitgewisseld, wil de politie graag in contact komen met de autobestuurster zodat de schade alsnog geregeld kan worden.

Het 13- jarige meisje fietste die avond over de Haneweg en zag toen zij de Keuterstraat over stak een van rechtskomende, vermoedelijk grijze Peugeot, over het hoofd. Hierdoor ontstond tussen beiden een aanrijding, waarbij het meisje op de motorkap van de auto terecht kwam. Haar fiets viel en in de motorkap ontstond een deuk.

De autobestuurster is vervolgens uitgestapt om zich over het meisje te ontfermen. De vrouw zei dat het met de deuk wel goed zou komen en had aangeboden om het meisje naar een arts te brengen, omdat deze pijn aan haar been had. Het meisje vond dit echter niet nodig. Beide partijen zijn toen doorgereden zonder persoonsgegevens uit te wisselen. De politie is op zoek naar deze bestuurster. Ze kan bellen via 0900-8844.