Ingezonden persbericht


"In consoliderende markt Tele2 nog steeds op barricade voor de beste prijs in de markt" Tele2 al 10 jaar tegen de stroom in

Amsterdam, 3 september 2007. Telecom en mediabedrijf Tele2 bestaat 10 jaar in Nederland. Sinds 1997 onderscheidt Tele2 zich als uitdager van de gevestigde orde. Het bedrijf schudde de telefoniewereld wakker met goedkoop bellen en groeide in 10 jaar tijd uit tot aanbieder van telefonie, internet, mobiel en (interactieve) televisie. Tele2 nam in 2005 Versatel over en is de grootste alternatieve telecomaanbieder in Nederland. Op 31 oktober 2007 is de officiële verjaardag, maar het bedrijf gebruikt de komende tien weken om dit groots met haar klanten te vieren.

Ruim 10 jaar geleden werd de monopolie positie van KPN doorbroken. Op dat moment schoten de nieuwe aanbieders van telefonie uit de grond. "Van deze rebellerende telecomaanbieders is Tele2 één van de weinige partijen die nu nog over is," aldus Günther Vogelpoel, directeur consumentenmarkt Tele2. "Inmiddels is Tele2 uitgegroeid tot een full service provider, maar wij blijven altijd op de barricade staan voor de beste prijs in de markt."

Actie: gratis laptop voor 10e verjaardag
Tele2 viert haar verjaardag samen met haar klanten. Bij een Tele2 Compleet 10 Mb/s abonnement krijgt de consument een gratis laptop. Klanten met vaste telefonie krijgen 10 dagen lang elke dag 10 minuten gratis bellen. Bij Tele2 mobiel krijgen nieuwe klanten 6 maanden gratis abonnement inclusief een LG shine silver, pink of black. Deze acties van de verjaardagscampagne worden ondersteund met een uitgebreide mediacampagne op televisie, internet, print en outdoor.

Kijk voor meer informatie op tele2.nl

Contact
Remco Meerstra, Telefoon: +31 (0) 20 750 1804
Corporate & Business Communications Executive, Tele2

Tele2 is een handelsnaam van Versatel Nederland B.V. Tele2 is één van de grootste telecomaanbieders in Nederland. Het bedrijf biedt zowel de consumenten-, de zakelijke als de wholesale markt een compleet pakket van telecommunicatiediensten. Tele2 biedt breedbandige spraak-, data- en internetdiensten aan via een eigen infrastructuur, voorzien van de modernste netwerktechnologieën. Tele2-klanten profiteren van eenvoudige en betaalbare diensten van topkwaliteit. Meer nieuws en informatie zijn verkrijgbaar via tele2.nl.


---- --