Ordina Beheer NV

Ordina Security & Risk Management weer aanwezig op de toonaangevende beurs Infosecurity 2007

Ordina Security & Risk Management neemt op woensdag 31 oktober en donderdag 1 november 2007 weer deel aan de toonaangevende beurs de InfoSecurity 2007 en staat daar met een eigen stand. (Hal 8, stand D066)

De beurs is de jaarlijkse ontmoetingsplaats voor beslissers op het gebied van informatiebeveiliging. De beurs wordt druk bezocht door topfunctionarissen uit zowel de publieke als de private sector.

U bent van harte welkom om op deze beurs aanwezig te zijn. Aanmelden is mogelijk door u on-line te registreren op https://www.databadge.net/ifsec2007/reg/register.php?

Ordina Security & Risk Management (SRM) is in Nederland hét expertisecentrum voor alle informatiebeveiligingsvraagstukken en biedt uitgebreide kennis en ervaring op verschillende deelgebieden; van strategische beleids- en visieontwikkeling voor ICT security en risico management tot en met de operationele implementatie van (informatie-) beveiligingsplannen en -projecten. De core-competence richt zich met name op het gebied van identiteits- en autorisatieprocessen.