Nedstat

Nedstat introduceert advanced dashboards(TM)

Belangrijkste online metrics in één op maat gemaakt overzicht

Amsterdam, 31 oktober 2007 - Nedstat kondigt de release aan van Advanced Dashboardsâ¢. Vanaf vandaag kunnen Sitestat gebruikers hun belangrijkste online metrics in één overzicht plaatsen voor een direct inzicht in het succes van hun online business. Met de uitgebreide weergave mogelijkheden, drag and drop en single click functionaliteiten, drill-down optie en zeer intuïtieve interface, biedt Advanced Dashboards⢠gebruikers optimaal gemak bij het op maat maken van overzichten.

Iedere Sitestat metric kan aan een dashboard worden toegevoegd, voor iedere tijdsperiode, inclusief vandaag. Gebruikers kunnen de visuele weergave naar voorkeur aanpassen door te kiezen uit tien weergave opties, waaronder taartdiagrammen, naaldmeters, funnels en lijngrafieken. Met de drag and drop functionaliteit kan de layout van het dashboard in één seconde worden aangepast.

Met de single click drill-down optie kan een gebruiker direct naar meer gedetailleerde informatie, wanneer de getoonde key metric daar aanleiding toe geeft. De betreffende drill-down rapporten kunnen op gemakkelijke wijze door de gebruiker zelf worden bepaald.

Andere krachtige functionaliteiten waarvoor maar één klik nodig is, zijn het plaatsen van een favoriet dashboard als Sitestat homepage of het gebruiken van de full screen optie om het dashboard full screen op zelfs de grootste schermen te kunnen schalen.

Michael Kinsbergen, CEO Nedstat: "Iedere gebruiker definieert zijn of haar eigen key online metrics voor het monitoren van zakelijk succes. Met Advanced Dashboards⢠hebben we het voor gebruikers van alle niveaus extreem gemakkelijk gemaakt om die metrics in één persoonlijk overzicht te zetten en daarnaast op eenvoudige wijze door te klikken voor meer details."

Advanced Dashboards⢠is beschikbaar voor alle Sitestat gebruikers zonder extra kosten. Aan de slag gaan is eenvoudig, open op de gebruikelijke wijze een willekeurig rapport in Sitestat en selecteer 'Dasboard' in de weergave box.

Advanced Dashboardsâ¢

* Direct inzicht in uw KPIs

* Personaliseer, drag and drop, 10 weergave opties
* Drill down naar gedetailleerde analyse

Lees verder

---