Ingezonden persbericht


Meesterillusionist Christian Farla in de Agora Agora, woensdag 31 oktober - 20.15 uur
Christian Farla en Bianca zijn, als geen ander in staat geloof te kweken in het onmogelijke. Christian Farla is uitgeroepen tot beste illusionist van de wereld. Het mag duidelijk zijn, Christian Farla en zijn leading lady Bianca, hebben hun naam nadrukkelijk gevestigd. Na talloze nationale en internationale optredens en het winnen van vele prijzen, trad Christian als eerste Nederlander in de voetsporen van illustere voorgangers als David Copperfield en Siegfried & Roy. Hij brengt met zijn nieuwste show het grote magische spektakel van Las Vegas naar de Nederlandse theaters. Op adembenemende wijze ontsnapt hij aan de Death Saw, hij laat de Formule 1 Ferrari van Michael Schumacher verschijnen, wordt doorboord door de metershoge Drill of Death en zweeft als eerste illusionist ter wereld dwars door staal. U heeft nu de kans dit magische spektakel van heel dichtbij te bekijken door u op te geven voor de gratis goochelworkshop! Christian Farla geeft aan de hand van zijn 'goocheldoos' uitleg over een aantal trucs. Voor de deelnemers aan de workshop is het wél noodzakelijk de goocheldoos te kopen. Deze goocheldoos kost normaal E19,95. De deelnemers hoeven voor deze bijzondere doos echter maar E10,- te betalen. De workshop vindt plaats op woensdag 31 oktober van 17.00 uur tot 18.00 uur in de Agora. U kunt zich van tevoren (telefonisch) opgeven bij de kassa van de Agora.


---

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.


---- --
Beatrice van der Poel - Langzaam Los

Agora, zaterdag 27 oktober - 20.30 uur
Bent u ook zo nieuwsgierig naar de hartverwarmende stem van Beatrice van der Poel? Luister dan aanstaande zaterdag van 12.00 - 14.00 naar spijkers met koppen op Nederland 2. Enthousiast geraakt en nog plannen voor zaterdagavond? Bezoek dan diezelfde avond nog de fantastische voorstelling Langzaam Los in de Agora en neem uw partner, vriend of vriendin mee voor de halve prijs! Jazz, blues, pop, rock, soul en een beetje kleinkunst, het zit allemaal verweven in de nummers van Beatrice. Als toeschouwer pakt ze je vanaf het begin af aan meteen vast. Het programma gaat van langzaam los naar langzaam loos, en Beatrice loslaten kan je maar moeilijk. De Volkskrant schreef: ". interessant overgangsgebied tussen kleinkunst, pop en jazz.waar de rafelige, erotische stem van Van der Poel perfect bij past." Begeleiding: Rob Stoop en Thijs Vermeulen. Regie: Eva Bauknecht. Special guests: Maarten van Roozendaal & Zapp String Quartet.

'KEET', het nieuwe theaterprogramma van De Wereldband

Agora, donderdag 1 november - 20.15 uur

Na het overdonderende succes van hun debuutprogramma 'Lekker Warm' is De Wereldband vanaf medio februari 2007 met een nieuw programma te zien: 'KEET'. Net zoals 'Lekker Warm' staat 'KEET' garant voor een gepeperde dosis muziek, bizarre capriolen en muzikale vondsten. Met een nóg uitgebreider instrumentarium spelen de zes mannen van De Wereldband muziek die je al heel vaak, of juist nog nooit hebt gehoord of gezien. 'KEET' is mooi en 'KEET' is knetter; 'KEET' is muziekcabaret van de bovenste plank tot de onderste steen.


---

Kaarten voor deze en andere voorstellingen in de Agora zijn te bestellen via de website www.agora-lelystad.nl of bij theaterkassa aan de Agorabaan 12 op ma t/m za van 11.00 - 15.00 uur. Of telefonisch te reserveren op 0320 - 239239 en te koop aan de zaal vanaf een uur voor aanvang.


---- --