Gemeente Schiedam


Oktober

In de prijzen met de KidsPlezierGids

31 oktober 2007

Met de KidsPlezierGids in de hand zijn veel kids en hun ouders tijdens de zomervakantie actief geweest in Schiedam. En dat heeft de redactie van de KidsPlezierGids gemerkt. Veel activiteiten uit de KidsPlezierGids werden bezocht en veel kinderen hebben meegedaan aan de speciale stempelactie.

Uit alle ingeleverde stempelkaarten werd door middel van loting 35 prijswinnaars bekendgemaakt. Zij werden samen met hun ouders/verzorgers uitgenodigd om op donderdag 18 oktober aanwezig te zijn bij de prijsuitreiking door wethouder Daskalakis. In haar korte toespraak vertelde wethouder Daskalakis dat de tweede editie van de KidsPlezierGids een succes is geweest. Er waren dit jaar weer meer organisaties die hun zomeractiviteiten in de KidsPlezierGids hadden geplaatst. En dus hadden de Schiedamse kinderen weer meer leuke activiteiten om tijdens de zomervakantie naar toe te gaan. Ook beloofde de wethouder tijdens de feestelijke middag dat er in 2008 weer een KidsPlezierGids komt!

Tijdens de feestelijke prijsuitreiking werd de winnaar van de hoofdprijs van de KidsPlezierGids actie, een Wii spelcomputer bekendgemaakt. Maaike Bakker was de gelukkige prijswinnares. Van harte gefeliciteerd! Maar alle prijswinnaars gingen naar huis met een mooie prijs, een tas met bruynzeel-sakura producten, van potloden tot viltstiften en van zelfmaak tattoos tot kleurboeken. En dat leverde veel blije gezichten op!

De KidsPlezierGids is een uitgave van de gemeente Schiedam, afdeling Educatie en afdeling Welzijn. Voor meer informatie over de KidsPlezierGids kunt u kijken op www.kidspleziergids.nl.