Gemeente Etten-Leur

Speciale speld voor ZwerfAfvalPakkers

Speciale speld voor ZwerfAfvalPakkers

Inwoners die zich inzetten voor een schoon Etten-Leur worden in het zonnetje gezet

Ook in Etten-Leur zijn er buurtbewoners die uit eigen beweging, geheel vrijwillig, wekelijks of soms zelfs dagelijks op pad gaan om zwerfafval op te ruimen. Deze ZwerfAfvalPakkers (ZAP-ers) verrichten fantastisch werk en ze verdienen het daarvoor in het zonnetje gezet te worden. Tot 15 november kunnen personen voorgedragen worden.

De gemeente Etten-Leur besteedt veel aandacht aan het schoon houden van de woonomgeving. Onder de titel "Etten-Leur aan kant!" worden door het jaar heen verschillende acties gevoerd die als doel hebben: het verbeteren van de kwaliteit van de leefomgeving. Eén van de bekendste acties is wel de jaarlijkse schoonmaakactie. Dat doet de gemeente niet alleen. Ook partners zoals Woonstichting Etten-Leur (WEL), de wijkverenigingen en scholen zetten zich hiervoor in. Behalve deze professionals zijn er nog veel meer inwoners die geheel vrijwillig regelmatig op pad gaan om hun woonomgeving schoon te houden. Deze vrijwilligers, die bijzonder nuttig werk doen, verdienen het om een keer in het zonnetje gezet te worden. De gemeente hoort daarom graag van u wie daarvoor in aanmerking zou moeten komen. Uw suggesties kunt u tot 15 november a.s. doorgeven aan mevr. M. van Dueren den Hollander in het stadskantoor, tel. (076) 5024282 of per e-mail mariette.verhoef@etten-leur.nl

Uit de door u voorgedragen personen, worden de gelukkige winnaars geselecteerd. Zij ontvangen de ZAP-speld op 13 december a.s. Dat gebeurt op die dag niet alleen in Etten-Leur, maar nog in tal van andere gemeenten. Een oproep hiertoe is gedaan door de Vereniging van Nederlandse Gemeenten, het ministerie van VROM en het bedrijfsleven. Aangezien deze actie prima aansluit bij de gemeentelijke actie "Etten-Leur aan kant!" werkt de gemeente Etten-Leur er graag aan mee.

20061207\MEAA\0012
Week in...week uit
Klik & Bestel
Klik & Meld
Gids/plattegrond
Er zijn 3 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl