WeerOnline TV op plattelandszender Reed Business


Reed Business is begonnen met web-tv voor het platteland: www.ophetland.tv. Deze plattelandstelevisie op het web biedt o.a. korte, laagdrempelige filmpjes over de actualiteit van alledag. Het dagelijkse weerbericht wordt gemaakt door WeerOnline.

WeerOnline, bekend van www.weeronline.nl, maakt deze dagelijkse weerberichten in haar eigen opnamestudio in de weerkamer in Velp. WeerOnline TV is nu al dagelijks te volgen via www.weeronline.tv. en biedt naast de weersverwachting ook weer en verkeer journaals.

Met ophetland.tv heeft WeerOnline een start gemaakt met het uitzenden van haar weerjournaal via andere kanalen dan haar eigen site. WeerOnline is inmiddels met diverse partijen in gesprek om WeerOnline TV uit te breiden naar andere digitale platformen en tv-zenders.

www.weeronline.nl wordt zeer veel gebruikt voor het opvragen van weersverwachtingen op de vakantiebestemming. Daarnaast is het afgelopen jaar haar buienradar uitgebreid met een buienverwachting voor elke plaats in Nederland. Maandelijks bezoeken zo'n 1,2 miljoen unieke bezoekers zo'n 30 miljoen weerpagina's.





http://www.weeronline.nl


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie (