Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 oktober 2007 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 16 oktober 2007

2. Best.secr Uitnodiging receptie tgv 40-jarig Beslissen wie gaat. Weth. Dekkers gaat. jubileum OLAT d.d. 23-11-2007.

3. Best.secr Bezwaarschrift tegen vrijstelling/bouw- Kennisnemen van het (concept)advies van de Akkoord. vergunning Gouden Leeuw. bezwaarschriftencommissie inhoudende herroeping van de collegebesluiten tot het verlenen van vrijstelling en bouwvergunning voor het pand Markt 10.
4. Best.secr Vrijstellingsprocedure tbv toevoegen 1. in principe medewerking verlenen aan de toevoeging Akkoord. appartement pand aan de Markt 10. van een extra appartement in het pand aan de Markt 10 middels het opstarten van een vrijstellingsprocedure; 2. in principe medewerking verlenen aan de restauratie en verbouwing, verhoging van de nok- en goothoogte en toevoeging van een extra appartement van resp. aan het pand aan de Markt 10 middels het opstarten van een vrijstellingsprocedure ex art. 19 lid 2 WRO.


5. BEZ-COM Communicatieplan gemeente Sint- Instemmen met het communicatieplan. Akkoord. Oedenrode.

6. PBZ-BW Vaststelling ontwikkelplan 1. ontwikkelplan voor Jekschotse Heide vaststellen; Akkoord. landbouwontwikkelingsgebied (LOG) 2. ontwikkelplan aanbieden aan GS; Jekschotse Heide. 3. OBIV en RMB bedanken voor de prettige samenwerking.


7. PBZ-BW Perceel grond Sonseweg ­ Oude Geen medewerking verlenen aan het verzoek van M.v.d. Akkoord. Lieshoutseweg. Loo om een perceel grond aan hem te verkopen.
8. PBZ-WIZ Fusietraject BWI-SWO. Kennisnemen van: Akkoord.
1. de rapportage van ZET "Sint-Oedenrode op weg naar Wmo-proef; BWI-Wmo-SWO";
2. de brief van het bestuur SWO d.d. 24-5-2007;
3. de brief van bestuur BWI d.d. 7-5-2007; Instemmen met het organiseren van een miniconferentie

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 23 oktober 2007 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. op 24 november 2007.
9. PBZ-WIZ Evaluatie startersleningen. 1. de evaluatie Startersleningen voor kennisgeving Akkoord. aannemen en de raad voorstellen de startersregeling voort te zetten met een tussentijdse evaluatie over 3 jaar; 2. de raad voorstellen op de jaarlijkse begroting een variabel bedrag op te nemen voor starterleningen met een minimuminzet van 300.000,-- aan het begin van het jaar.


10. SLZ-EVO Visie recreatie en toerisme. Instemmen met de Visie Recreatie en Toerisme en deze Akkoord. ter vaststelling voorleggen aan de raad.
11. SLZ-EVO Subsidieverordening Welzijn 2008. Instemmen met raadsvoorstel Subsidieverordening Welzijn Akkoord. 2008. OSZ-JZ Ontslag lid bezwaarschriftencommissie De raad voorstellen de heer govaers eervol ontslag te Akkoord. mr. drs. E.J. Govaers. verlenen.