IWize op Credit Expo; vakevenement voor zeker zaken doen


AMSTERDAM, 20071012 -- De jaarlijkse Credit Expo vindt dit jaar plaats op 31 oktober en 1 november in de EXPO XXI in Amsterdam. Een beurs voor bedrijven op zoek naar oplossingen en kennis op het gebied van Credit en Cash Management. Ook iWize BV, leverancier van internet Credit Management software, is vertegenwoordigd. Zij nodigt iedereen die zich oriënteert op debiteurenbeheer- en incassosoftware uit een bezoek te brengen aan de stand.

Credit Expo 2007 wordt georganiseerd door Amsterdam RAI en de Vereniging voor Credit Management. De beurs biedt inzicht in de diverse Credit en Cash Management mogelijkheden, trends en vernieuwingen, met als doel de cashpositie structureel te verbeteren. Ruim 40 toonaangevende leveranciers uit diverse branches, waaronder iWize BV, zijn vertegenwoordigd. Daarnaast worden tijdens seminars actuele thema's en oplossingen op gebied van Credit Management uitgebreid besproken.

iWize BV presenteert op de Credit Expo de innovatieve incassosoftware iWize CM. De applicatie is geschikt voor de administratieve ondersteuning van het eigen debiteurenbeheerproces tot het verwerken van complexe incassoportefeuilles voor derden. Met iWize CM wordt het volledige incassoproces en de werkvoorraad gemanaged. Uniek is dat ook de werkdruk en de resultaten worden gemeten. Deze vernieuwende oplossing is daarmee geschikt voor incasso afdelingen van bedrijven tot complete callcenter omgevingen van grote Credit Management organisaties. Met behulp van de technologieën zoals Webservices, kunnen dossiers automatisch worden verrijkt en/of gevalideerd op basis van postcode, telefoongids, WSNP, GBA etcetera. Een veelbelovende applicatie die, mede dankzij het Pay-per-Use principe (geen licentiekosten), bereikbaar is voor elke organisatie die te maken heeft met het innen van facturen.

De Credit Expo wordt op 31 oktober om 13.00 uur geopend door Loek Hermans, voorzitter van MKB Nederland. iWize BV heeft nog een beperkt aantal uitnodigingskaarten beschikbaar en nodigt u van harte uit de stand (onder voorbehoud stand nr. 49) op 31 oktober of 1 november te bezoeken. Een digitaal aanvraagformulier voor gratis kaarten is te vinden op de website www.iWize.nl onder het menu Actueel / Evenementen.





Ingezonden persbericht