Ingezonden persbericht


Media Alert

McAfee op Infosecurity.nl 2007

McAfee toont laatste innovaties op Infosecurity.nl, 31 oktober & 1 november 2007, Jaarbeurs Utrecht, stand D060

Amsterdam, 18 oktober 2007 - Ook dit jaar is McAfee (NYSE: MFE) te vinden op Infosecurity.nl. Dit belangrijke evenement op het gebied van (informatie)beveiliging vindt dit jaar plaats op 31 oktober en 1 november in de Jaarbeurs Utrecht. McAfee is te vinden op stand D060 in hal 8.

McAfee zal op de stand tonen hoe IT managers zich kunnen weren tegen aanvallen van buitenaf met IntruShield, de snelste intrusion prevention oplossing van dit moment en met Security Risk Management van McAfee. Daarnaast laat McAfee zien hoe Data Loss Prevention ervoor zorgt dat gevoelige informatie alleen daar terecht kan komen waar dat geoorloofd is.

Niet alleen zal McAfee deze nieuwe technologieën en producten op Infosecurity aan de bezoekers tonen, het bedrijf heeft ook een speciale gastspreker voor het evenement aangetrokken: de heer Zwitser, medewerker bij de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM). De KNRM spant zich sinds 1824 in om mensen te redden op zee en op het binnenwater van Nederland. Daarnaast geeft de KNRM preventieve tips en neemt preventieve maatregelen om ongelukken en rampscenario's te voorkomen. Lees meer over het werk van de KNRM op www.KNRM.nl

"Omdat McAfee zich sinds het begin van het Internet bezig houdt met het preventief beschermen van netwerken en pc's was een link snel gelegd met de KNMR, een organisatie die zich ook toelegt op het vooraf constateren en afwenden van mogelijke gevaren," licht Vincent Zeebregts, Marketing Manager Benelux bij McAfee, de bijzondere samenwerking toe. Gedurende twee dagen zal de heer Zwitser in 20 minuten durende presentaties (om 11:00 uur en om 13:30 uur) op de stand van McAfee op boeiende wijze verhalen over de KNRM en haar werk.

Tijdens de beurs is Vincent Zeebregts, Marketing Manager Benelux bij McAfee, aanwezig voor het beantwoorden van vragen en beschikbaar voor interviews.

McAfee, Inc.
McAfee, Inc., met hoofdkantoor in Santa Clara, California (V.S.) is wereldleider op het gebied van Intrusion Prevention en Risk Management. McAfee biedt innovatieve en bewezen solutions en services die systemen en netwerken wereldwijd beschermen. Met McAfee's ongeëvenaarde expertise op beveiligingsgebied kunnen particuliere klanten, ondernemingen, (semi)overheidsinstellingen en service providers aanvallen blokkeren, verstoringen vermijden en hun beveiligingsstatus voortdurend bewaken en verbeteren. Kijk voor meer informatie op http://www.mcafee.com.

# # #