Syntens


---

Debat Open Source versus Closed Source op vakbeurs LinuxWorld 2007

Open Source versus Closed Source. Hoe verhouden beide standaarden zich ten opzichte van elkaar? Wat zijn de uitdagingen? Waar begint het te knellen? Deze vragen komen uitgebreid aan de orde tijdens een debat hierover op de eerste beursdag van LinuxWorld. Het debat staat onder leiding van journalist en columnist Herbert Blankesteijn.

Het debat is een initiatief van Syntens en OSOSS, die zich beide inzetten voor het gebruik van open source binnen respectievelijk het MBK en de overheid. Prominente gasten uit het bedrijfsleven, de overheid en de open source community belichten open source software en open standaarden vanuit verschillende standpunten. De gesprekdeelnemers zoeken daarin de nuance over de relevantie van beide themaâs. Het debat vindt plaats op 31 oktober en start om 15.00 uur.

Deelnemers
Deelnemers aan het debat zijn Nils Borgesius (bestuurslid VNG), Ben van Lier (Account directeur Overheid van Centric), Michiel Leenaars (directeur ISOC), Jo Lahaye (voorzitter Holland Open), Aad Koppenhol (principal architect van SUN Microsystems), Jean-Luc van Hulst (directeur Finalist) en Hans Bos (advisor van Microsoft Nederland).

LinuxWorld
Dit jaar vindt u in de Jaarbeurs in Utrecht meer dan 220 exposanten, waarvan 15 exposanten specifiek op het gebied van Open Source. Bezoekers ontmoeten nieuwe leveranciers, kunnen bijpraten met bestaande relaties, doen inspiratie op en krijgen onverwachte ideeën, kunnen demonstraties bekijken en seminars bezoeken. De beurs vindt plaats op 31 oktober (van 10.00 tot 17.00 uur) en 1 november (van 10.00 tot 16.00 uur). U vindt Syntens in hal 9, stand A037. Alle informatie is te vinden op www.linuxworld-expo.nl en op www.ososs.nl/debat

Wilt u meer informatie over wat Syntens voor ondernemers kan betekenen als het gaat om open source software? Adviseur Carlos dos Santos vertelt u het graag. Hij is bereikbaar op 088 - 444 0 058 of via cds@syntens.nl