Gemeente Rotterdam


---


30 oktober 2007

Wethouder Karakus maakt winnaar verkiezing 'Bouwvakker op Zuid' bekend

Op woensdag 31 oktober om 14.30 uur reikt wethouder Hamit Karakus (Wonen en Ruimtelijke Ordening) in gezelschap van de Koningin van Zomercarnaval Rotterdam de prijzen uit aan de winnaars van de verkiezing van de 'Bouwvakker op Zuid'. De prijsuitreiking vindt plaats in de winnende bouwput van de Maastoren op de Kop van Zuid. Het City Informatiecentrum en het Pact op Zuid van de gemeente Rotterdam organiseren deze verkiezing in het kader van het vijfde Rotterdamse Bouwputtenfestival, om de honderden bouwvakkers die dagelijks aan de slag gaan om Rotterdam-Zuid (nog) mooier te maken in het zonnetje te zetten.

Alle bouwvakkers ontvingen een I ? RZ t-shirt en een camera, waarmee ze op de bouwplaats foto's konden maken van hun collega's. De foto's waren vanaf 16 oktober te zien voor het publiek op www.cic.rotterdam.nl en www.gekoprotterdamzuid.nl. Ruim 25.000 Rotterdammers brachten de afgelopen weken hun stem uit.

De winnaar en de bouwvakkers die op de tweede en derde plaats zijn geëindigd, zijn op de bouwplaats van de Maastoren aanwezig om hun prijs in ontvangst te nemen.

Noot voor de redactie (

Gemeente Rotterdam