Uitgebalanceerd duo voor hulp bij verlaging cholesterolgehalte


KWAI Plus - Knoflook en Omega-3 in één verpakking

ZEEWOLDE, 20071031 -- Voedingssupplementen met een combinatie van verschillende natuurlijke bestanddelen in één capsule - ofwel combiproducten - zijn een trend. Helaas blijkt dat een combinatie van supplementen in één dragee of capsule niet altijd waar kan maken wat wordt beloofd. De dosering van de verschillende bestanddelen is meestal te laag om de geclaimde werkzaamheid aannemelijk te maken.

Daarom brengt Lichtwer Pharma nu het nieuwe Kwai plus Omega-3 op de markt. Geen combi, maar een duo van knoflook en omega-3 voor verlaging van het cholesterolgehalte. Een duo dat het gemak biedt van één verpakking én de zekerheid van hooggedoseerde werkzame ingrediënten van hoge kwaliteit.

Kwai plus Omega-3 biedt hoogwaardige knoflook en omega-3 als hulp bij verlaging van het cholesterolgehalte. Door knoflookpoeder en visolie niet in één, maar in separate capsules te verwerken is een hoge en vooral werkzame dosering knoflook en omega-3 gegarandeerd. De knoflookdragees bevatten knoflookpreparaat LI111, 's werelds meest onderzochte knoflookpreparaat waarvan de werking uitgebreid is onderbouwd met wetenschappelijke referenties. Ook het nut van de combinatie van Kwai knoflook met omega-3 is onderbouwd met wetenschappelijke referenties.

Duoblister
Een verpakking Kwai plus Omega-3 bevat 30 hooggedoseerde knoflookdragees en 30 omega-3 visoliecapsules. Voor het gebruiksgemak zijn de knoflookdragee en de omega-3 capsule gecombineerd verpakt in een duoblister. Hierdoor kan één dagdosering op een eenvoudige manier worden ingenomen.

Ondersteunende werking
Knoflook wordt al jarenlang gezien als een waardevolle aanvulling op de dagelijkse voeding. Steeds bekender wordt dat ook omega-3 uit visolie gunstig werkt op het verlagen van het cholesterolgehalte. Knoflook en omega-3 helpen allebei op een verschillende manier bij de ondersteuning van hart en bloedvaten. Ze vullen elkaar aan en ondersteunen elkaars werking in de verlaging van het cholesterolgehalte, de verbetering van de bloedcirculatie, het voorkomen van klontering van het bloed en het elastisch houden van de bloedvaten. Onlangs werd in wetenschappelijk onderzoek ontdekt waarom knoflook helpt tegen hart- en vaatziektes. Biologen en pathologen van twee Amerikaanse universiteiten ontdekten dat het de zwavelhoudende bestanddelen zijn die ervoor zorgen dat de bloedvaten zich verwijden en de bloeddruk daalt. Omega-3 vetzuren zijn ondermeer beschermers voor membranen, weefsels en organen.

Ook bij erectieproblemen
Het gezond houden van de bloedvaten heeft ook een gunstige invloed bij erectieproblemen. Bij de meeste mannen hebben erectieproblemen geen psychische, maar een fysieke oorzaak. Om een erectie te houden moet de bloedstroom in de slagaders goed zijn. Knoflook bevat alliine, wat na inname wordt omgezet in allicine. Dit allicine verbetert de bloedstroom in de slagaders. Een knoflookrijk dieet kan dus gunstig werken bij erectieproblemen. Maar een al te sterke knoflooklucht is niet bepaald bevorderlijk voor een intieme relatie. Gelukkig zij de Kwai knoflookdragees reukloos.

Kwai plus omega-3 is verkrijgbaar bij drogisterij, gezondheidswinkel en apotheek à 14,95 euro. In België is het product verkrijgbaar bij de apotheek.

Lichtwer Direct
Lichtwer Pharma Benelux werkt nauw samen met toonaangevende producenten en ontwikkelaars van gezondheid- en schoonheidsproducten in Europa.
Lichtwer Pharma stelt zich tot doel vernieuwende producten met wetenschappelijke onderbouwing op het gebied van gezondheid en schoonheid op de markt te brengen. Hiertoe de ontwikkelingen binnen de internationale gezondheid- en beautymarkt nauwgezet gevolgd om de kritische, zelfbewuste consument altijd de nieuwste gezondheids- en schoonheidsproducten te kunnen aanbieden.

www.lichtwer.nl





Ingezonden persbericht