Excitor sluit samenwerkingsovereenkomst met Sourceware


Sourceware kiest voor Excitor DME als mobiliteitsoplossing voor Lotus Notes

AMSTERDAM, 20071031 -- Excitor A/S, toonaangevend aanbieder DME (www.dmesync.com), een oplossing die Push E-Mail en PIM synchronisatie combineert met geavanceerde beveiliging en managementtools voor het beheer van mobiele apparaten, heeft recentelijk een resellerovereenkomst getekend met Sourceware. Sourceware biedt ondernemingen oplossingen voor mobiliteit, collaboration en content management gebaseerd op het IBM softwareplatform Lotus Notes. Sourceware zal de DME oplossing van Excitor aanbieden voor mobile device management en security bovenop de standaard oplossingen van Lotus Notes. Sourceware heeft voor DME van Excitor gekozen vanwege de onafhankelijkheid in keuze van mobiele toestellen, netwerk en operator en de hoge beveiligingsgraad.

Sourceware specialiseert zich in het oplossen van ICT vraagstukken gericht op het stroomlijnen van informatie (ontsluiten, beheren en beveiligen) voor en bij middelgrote- en grote bedrijven. Om deze oplossingen te realiseren wordt gebruik gemaakt van het Lotus portfolio van IBM. Sourceware gebruikt de DME oplossing van Excitor voor mobile device management en security bovenop de standaard oplossingen van Lotus.

"DME Device Management voor veilige Push E-Mail en PIM synchronisatie kent al vele implementaties op het Lotus Notes / Lotus Domino platform van IBM," aldus Peter Kellenaers, managing director van Excitor in de Benelux. "In Scandinavië is IBM al overgaan tot bundelen van IBM Lotus Notes 8 met DME van Excitor. De keuze van Sourceware voor DME is dan ook een logische."

"Met DME Device Management wordt de informatiestroom van en naar vrijwel elke PDA effectiever, efficiënter en tegelijkertijd eenvoudiger dan ooit. DME plaatst het begrip 'mobile device control' in een nieuw perspectief", aldus Mirjam Rademaker, Directeur van Sourceware. "Voor Sourceware betekent deze samenwerkingsovereenkomst dat wij onze klanten een optimale oplossing voor mobiliteit kunnen bieden, die toestel-, netwerk- en operator onafhankelijk is, gebaseerd op de de allernieuwste technologie."

Over Excitor:
Excitor is toonaangevend leverancier van DME (www.dmesync.com). DME combineert Push E-mail en PIM synchronisatie (kalender, contacten, to do´s) met state-of-the-art beveiliging en geavanceerde managementtools voor het beheer van mobiele apparaten. Met DME worden middelgrote en grote ondernemingen in staat gesteld om op zeer veilige wijze mobiliteitsdiensten aan te bieden die effectief beheerd kunnen. DME is toestel, netwerk, operator en e-mail platform onafhankelijk en kent een zeer lage TCO, ongekende beveiliging van zowel data als mobiel apparaat en beschikt over een intuïtieve interface voor gebruikers en administrators. De oplossing, in Scandinavië één van de marktleiders, omvat ook tools voor voice en data statistieken, voice message management en connectie management, wat ondernemingen volledige controle biedt over gebruikersgedrag, kosten en IT policy enforcement.





Excitor