Nieuwe webwinkel met cd's en dvd's voor koorliefhebbers


VEENENDAAL, 20071031 -- De audiomarkt daalde in 2006 met 7,5% in omzet (bron: NVPI-de branchevereniging van de entertainmentindustrie). Ondanks dit vrij sombere bericht neemt Proza Records het initiatief een webwinkel te openen waarin men cd's en dvd's kan kopen. Het is echter wel een webwinkel met specifieke opzet en een bijzonder assortiment. De bezoeker vindt er alleen cd's en dvd's met koorzang. Het is dus een webwinkel exclusief voor liefhebbers van koormuziek.

Wereldwijd brengen platenmaatschappijen al vele jaren geluidsdragers op de markt met koorzang. Daaronder zitten juweeltjes. De meeste koorliefhebbers weten echter van het bestaan niet af. Men vindt ze meestal ook niet in de gewone boek- en muziekzaken. Het is een hele zoektocht om die artikelen te vinden. Proza Records gaat op zoek naar deze opnames en zal die in haar webwinkel te koop aanbieden.
Het online winkelen zit nog steeds in de lift. Proza Records wil met haar webwinkel daarop inspelen. Bezoeker moeten het gevoel krijgen in een speciaalzaak te zijn. De artikelen zijn voorzien van zoveel mogelijk informatie: afbeeldingen, informatie over musici, recensies en zo mogelijk enkele geluidsfragmenten. Verder kan de bezoeker op verschillende manieren gemakkelijk en snel zoeken op componist, label, musici, prijsklassen, stijlperioden en koortype.
De webwinkel van Proza Records is te vinden onder www.prozarecords.nl.
Proza Records is een onderdeel van Proza Musica muziekuitgeverij te Veenendaal.





C.J. Proos Proza Records