MobiConcept.NL lanceert platform voor mobiel adverteren


Volop mogelijkheden voor bedrijfsleven op mobiel internet

GRONINGEN, 20071031 -- Het aantal Nederlanders dat internet gebruikt op een mobiele telefoon groeit razendsnel. Inmiddels zijn er al ruim 5 miljoen mobiele internetters en dit biedt het bedrijfsleven volop kansen. MobiConcept.NL speelt hierop in en heeft een succes formule ontwikkeld voor mobiel adverteren.

MobiConcept.NL beheert een eigen netwerk van ruim 250 .mobi portals. Binnen dit netwerk kunnen bedrijven op basis van een goedkoop jaarabonnement op een eenvoudige wijze een advertentie plaatsen. Deze is optimaal afgestemd op de mobiele gebruiker en kan tussentijds worden gewijzigd.

Ondermeer zijn de volgende varianten mogelijk:
-mobiele aanbieding
-mobiele kortingscoupon
-mobiele voordeelbon
-mobiele personeelsadvertentie
-mobiele folder
-mobiele presentatie
-mobiel visitekaartje

De advertentie wordt geplaatst in de vorm van een mobiele pagina en is ook te gebruiken als een mobiele basis website met een eigen .mobi adres.

Alle advertenties worden per regio en per branche geplaatst op zogenaamde .mobi keyword portals welke deel uitmaken van de drukbezochte startpagina MobieleStart.mobi Deze bevat ook een speciale .mobi zoekmachine. Tevens worden alle bedrijven vermeld op MobieleGids.mobi, de gids boordevol mobiele aanbiedingen.

Bedrijven die elders hun mobiele website of advertentie hebben laten vervaardigen kunnen ook van het platform gebruik maken.

MobiConcept.NL voorziet een grote toekomst voor mobiel adverteren; Consumenten kunnen gericht op hun mobiel naar een mobiele advertentie zoeken en reeds "onderweg" hierop reageren. Bovendien bespaart het drukwerk en kunnen bedrijven op deze wijze een bijdrage leveren aan een schoner milieu.

MobiConcept.NL:

MobiConcept.NL ontwikkelt mobiele websites, mobiele portals en mobiele concepten. We ondersteunen organisaties en evenementen om zo snel en simpel mogelijk informatie aan te bieden voor mobiele telefoons. Hierbij staan gebruiksgemak en toegankelijkheid voorop.





MobiConcept.NL