Ingezonden persbericht

Geachte relatie,

Op dinsdag 30, woensdag 31 oktober en donderdag 1 november organiseert Albron De Kracht van Aandacht - een ontmoetingsforum waar prominente sprekers uit het bedrijfsleven, de zorg en de politiek hun visie geven op verschillende actuele thema´s en in dialoog gaan met het publiek.

Wij nodigen u graag uit om De Kracht van Aandacht te komen beleven.

Onder professionele leiding van dagvoorzitter Inge Diepman presenteren wij u de volgende thema´s:

Gelukkig ouder worden - dinsdag 30 oktober
Extramuralisering en vermaatschappelijking in de zorg. Hans de Goeij, directeur-generaal van de volksgezondheid van ministerie VWS, Bert van der Lende, directeur Laurens en Tom Weghorst, directeur TCN Cares geven hun visie op dit thema.

Gezondheid en de Generatie Einstein - woensdag 31 oktober
Hoe gaan jongeren om met gezondheid en welke rol kan het onderwijs spelen in de beeldvorming rondom gezonde voeding bij jongeren? Benieuwd naar de visie op dit thema van Margo Vliegenthart, voorzitter MBO-Raad, Clémence Ross, directeur NISB en Jeroen Boschma, auteur van ´de Generatie Einstein´? Kom naar Dag 2!

Het Nieuwe Werken - donderdag 1 november
Hoe kunnen Facilitair en HR bijdragen aan het succes van een onderneming? Kom luisteren naar de visie van Jelle de Jong, directeur HR van Tempo-Team, Ellen Faber, facilitair directeur bij Achmea en raak geïnspireerd door The Art of Working door Erik Veldhoen.

Programma, aanvang en einde
In de bijlage vindt u het volledige programma. De dagen starten om 14.00 uur en eindigen om 17.30. De culinaire verzorging is bij ons vanzelfsprekend in vertrouwde handen. We nodigen u dan ook graag uit om na afloop gebruik te maken van ons walking dinner.

Aanmelden:
Deelname is gratis. U kunt zich direct aanmelden op de website van Albron. Via http://www.albron.nl/iwebsite/templates/kva.cfm komt u bij het aanmeldformulier.

Vragen?
Neem contact op met onze afdeling marketing corporate op 030 669 55 34 of per mail via info@albron.nl

Graat tot ziens bij De Kracht van Aandacht!

Albron bv

Bijlage opvraagbaar bij de afzender.