Gemeente Utrecht

Bereikbaarheid Utrecht West

Op- en afrit Oog in Al (nr 7) A2 enkele uren afgesloten

In de avond en nacht van 31 oktober op 1 november is de op- en afrit Oog in Al (nr 7) van de A2 in de richting Amsterdam enkele uren afgesloten. Vanaf 20.00 uur woensdagavond tot 5.00 uur donderdagochtend is de op- en afrit dicht en wordt een omleiding ingesteld om de stad Utrecht in en uit te rijden. In de richting 's Hertogenbosch blijft de op- en afrit van de A2 gewoon bereikbaar.

Als voorbereiding op de definitieve sluiting van deze op- en afritten op 21 december, verlegt de Gemeente Utrecht de rijbaan vanaf de Vleutensebrug naar de oprit van de A2. Ook het kruispunt wordt aangepast. Via bebording wordt een alternatieve route aangegeven via de Zuilense Ring (afslag Maarssen) of verkeersplein Hooggelegen (afslag Jaarbeurs). De doorgaande route naar Leidsche Rijn blijft gewoon bereikbaar. Het openbaar vervoer wordt niet omgeleid.

Vanaf 1 november tot 21 december blijft het verkeer op deze tijdelijke wegen langs de bestaande rijweg rijden. Daarna gaat bij Lage Weide de nieuwe afslag nr 7 open.

Noot voor de media

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Gemeente Utrecht, communicatie Stadsontwikkeling, Dominique Simhoffer telefoon: 030 - 286 73 28.