Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Eric Hoogenes nieuwe medewerker Servicepunt West

De 43-jarige Eric Hoogenes uit Bergschenhoek zal op 1 november 2007 starten als medewerker van Servicepunt West. Hij volgt Piet Pouw op.

In het dagelijkse leven is Eric Hoogenes voor vier dagen per week operationeel manager bij een bedrijf dat additieven voor diervoeders produceert. Vanaf het begin van de jaren tachtig is hij al betrokken bij het schaken via zijn schaakvereniging Hillegersberg (die is opgegaan in SV Erasmus). Binnen deze schaakvereniging is hij jaren actief geweest als wedstrijdleider en webmaster. Qua schaaksterkte noemt hij zich een gemiddelde clubspeler.

In zijn nieuwe functie als medewerker van het Servicepunt West wil de nieuwe servicepuntmedewerker de verenigingen zoveel mogelijk helpen het schaakspel aantrekkelijk te houden voor bestaande en potentieel nieuwe leden. Hij zal de komende maanden een programma maken samen met het bestuur van LeiSB, RSB en HSB.
Hij zal de komende periode contact gaan leggen met de verenigingen in het Servicepunt. Maar ga daar vooral niet op wachten! Zijn er vragen of suggesties bel of mail hem dan (ehoogenes@schaakbond.nl, tel. 06-10885298).

Op de Servicepuntensite vindt u een nadere introductie (http://www.schaakbond.nl/servicepunten/indexwest.htm). De KNSB wenst hem veel succes in zijn nieuwe functie.
Eric van Breugel

---