Ingezonden persbericht


Topfoto's van celebrities in Amsterdam

Op de expositie Personalities 2007 in Hotel Arena zijn indrukwekkende portretten van beroemdheden te zien, gemaakt door topfotografen van Corbis Outline

Amsterdam, 31 oktober 2007 - In samenwerking met Hotel Arena in Amsterdam laat Corbis een indrukwekkende selectie uit Outline zien, een van de beste fotocollecties van celebrities ter wereld.
Topfotografen James White, Sam Jones, Sante DŽOrazio, Patrick Swirc en anderen hebben beroemdheden als George Clooney, Robert de Niro, Clint Eastwood, Shakira, Joss Stone, Maria Sjarapova en Karl Lagerfeld geportretteerd, en andere persoonlijkheden uit de wereld van de film, muziek, mode en sport. Op de tentoonstelling is ook een aantal Nederlandse sterren te bewonderen: de filmactrices Famke Janssen en Carice van Houten, en het ontwerpersduo Viktor & Rolf. Onder de exposerende fotografen bevinden zich twee Nederlanders: Hans Neleman en Pieter Henket.

In de internationaal zeer hoog aangeschreven collectie van Corbis Outline zijn ook portretten van sterren te zien in hun huiselijke omgeving. Dit soort beelden zijn enorm in trek bij glossy magazines.

Hotel Arena is niet alleen een mooi ingericht gebouw, maar functioneert ook als een inspirerende ontmoetingsplaats tussen verschillende culturen, in een historische en creatieve ambiance. Synergie en plezier zijn daarbij sleutelwoorden. De fototentoonstelling van Corbis Outline past perfect in dit beeld.

De expositie Personalities 2007, met 40 Corbis Outline-foto's op groot formaat, is te zien op de eerste verdieping van Hotel Arena, 's-Gravesandestraat 51, 1092 AA Amsterdam, van 21 november t/m 16 december. Openingstijden: van 10 tot 19 uur, entree gratis.

Over Corbis
Corbis is een creatieve bron voor professionals in de wereld van reclame, marketing en media, die helpt om creatief werk tot leven te brengen met de hoogste kwaliteit fotografie, filmfragmenten en rechtenservices. Corbis heeft een toonaangevende collectie met meer
dan 100 miljoen creatieve, historische en entertainment beelden, en een wereldwijd ongeëvenaarde expertise op het gebied van (het verkrijgen van) rechten. Met het hoofdkantoor in Seattle, bedient Corbis 50 landen over heel de wereld.

Informatie over Corbis Outline is verkrijgbaar bij het team van Corbis Netherlands in Amsterdam: tel. +31 (0)20 404 44664
Verdere informatie: www.corbis.com

Over Hotel Arena
Hotel Arena is een van de meest originele hotels van Amsterdam. Het monumentale pand dat in 1890 werd gebouwd als weeshuis, werd ruim 100 jaar later verbouwd tot een drie sterren hotel, met een Dutch Design interieur. Hotel Arena herbergt een inspirerende mix van hotel TOSTAY, café TODRINK, restaurant TODINE, vergaderzalen TOMEET en club TONIGHT.

Informatie over Hotel Arena is verkrijgbaar bij de afdeling Marketing & Publiciteit, tel. +31 (0)20 850 2427 (Lotte de Vries)
Verdere informatie: www.hotelarena.nl

Perscontact
PR Corbis
Rens Groenendijk: tel. +31 (0)6 290 80916
rens.groenendijk@corbis.com

---


---- --