Ingezonden persbericht

ViewSonic introduceert betaalbare LCD-monitoren met de eigenschappen van hoogwaardige schermen

Amsterdam, 31 oktober 2007 - ViewSonic introduceert haar nieuwe VA-serie: zes LCD-monitoren met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en geschikt voor verschillende soorten toepassingen zoals grafische media en videobewerking. ViewSonic richt zich met deze serie op de prijsbewuste consument met oog voor detail. De nieuwe monitoren beschikken over geïntegreerde technologieën die door andere monitorfabrikanten alleen in de duurste productlijn worden toegepast.

De nieuwe LCD-monitoren uit de VA-serie variëren van 17 tot 22 inch en van breedbeeld (16:10) tot de traditionele beeldverhouding (5:4) en voorzien zo in uiteenlopende kijkbehoeften. Door het slanke en stijlvolle ontwerp wordt er ruimte bespaard hetgeen de VA-serie uitermate geschikt maakt voor thuisgebruik, gebruik op scholen en in een zakelijke omgeving.

De breedbeeldmodellen maken het mogelijk meerdere documenten naast elkaar te bekijken en video´s in hoge definitie weer te geven. Daarnaast stellen de breedbeeldmonitoren gebruikers in staat eenvoudig en efficiënt te navigeren tussen meerdere vensters en toepassingen. Hierdoor wordt het bureaublad op het scherm groter zonder ruimte in te leveren op het fysieke bureau.

DCR-technologie
De hoge helderheid en hoge contrastwaarden zorgen voor frisse en levendige kleuren. Dankzij ruime kijkhoeken en snelle reactietijden worden games en actiefilms in vloeiende bewegingen weergegeven en gedeeld. Alle modellen bieden een hoge dynamische contrast verhouding dankzij de DCR-technologie. Deze technologie maakt een dieper zwart en hoger contrast mogelijk. Daarnaast zorgt de DCR-technologie voor een aanmerkelijke vermindering van lichtlekken bij donkere beelden, met name aan de zijkant.

De mogelijkheid om een model te kiezen met zowel analoge en digitale (DVI-D HDCP) input of met alleen analoge input, stelt gebruikers in staat een monitor te selecteren die naadloos aansluit bij hun wensen op het gebied van verbinding en toepassingen.
Een OSD (schermmenu) zorgt ervoor dat aanpassingen in het scherm precies en eenvoudig gedaan worden via het gebruiksvriendelijke menu. De OSD en power lock voorkomen veranderingen in de instellingen van de monitor en behouden een optimaal beeld. Alle monitoren uit de VA-serie zijn zwart met een zilveren onderbalk en slank vormgegeven, Windows Vista gecertificeerd en voorzien van hulpmiddelen om kabels netjes weg te werken.

De monitoren voldoen aan strenge veiligheid- en milieunormen, waaronder TCO en Energy Star en zijn gemaakt van milieuvriendelijk materiaal.

Specificaties VA-serie:

Afbeeldingen in hoge resolutie zijn te vinden op:
http://www.viewsoniceurope.com/NL/Press/mc_lcd.htm

Over ViewSonic

ViewSonic®, vooraanstaand fabrikant van innovatieve beeldtechnologie, voert een breed assortiment LCD computer- en televisieschermen inclusief display-oplossingen voor de zakelijke en consumentenmarkt. Wereldwijd heeft ViewSonic al meer dan tweeduizend consumentenonderscheidingen in de wacht gesleept. ViewSonic. See the Difference®.
ViewSonic is opgericht in 1987 en gevestigd in Walnut, Californië (VS) en dient financiële verklaringen in die voldoen aan de Securities Exchange Act van 1934.



Ingezonden persbericht