sloggi heeft de Mooiste Billen ter Wereld gevonden!

31/10/2007 21:25



PR Newswire



MÜNCHEN, Duitsland, October 31 /PRNewswire/ --

- Kristina Dimitrova, 19, Bulgarije, heeft de "Mooiste Vrouwelijke Billen ter Wereld" en Andrei Andrei, 24, Roemenië, heeft de "Mooiste Mannelijke Billen ter Wereld"

Op 31 oktober is sloggi, één van 's werelds vooraanstaande ondergoedmerken gastheer van de finale van zijn globale modellenwedstrijd 'Toon me je billen' om de mooiste billen ter wereld te vinden. Een VIP-jury koos twee winnaars onder de 42 finalisten uit 26 landen. Kristina Dimitrova, 19, Bulgarije, en Andrei Andrei, 24, Roemenië, kregen de titel 'Mooiste Billen ter Wereld' van sloggi, een modellencontract voor de volgende internationale sloggicampagne, 10.000 euro aan prijzengeld en een verzekeringsdekking voor hun billen.

Voor de finale beslissing werd aangekondigd moesten de finalisten de jury overtuigen van hun modelleringskennis op een ongewone catwalk - een bewegende transportband.

Leden van de sloggy-jury:


- Model Sophie Anderton


- Susanne Maushake, modelagentschap Munich Models dat Elite vertegenwoordigde


- Psycholoog Dr. David


- Fitness-expert Karsten Schellenberg


- Top choreograaf Marvin A. Smith


- Thomas Herreiner, Product Management sloggi


- Fotograaf JR Duran

De finale ging een internationale wedstrijd voor op het Internet op http://www.sloggi.com waar kandidaten hun foto's konden insturen. Meer dan 5 miljoen bezoekers bezochten de pagina en 130.000 geregistreerde gebruikers stemden op ongeveer 15.000 kandidaten.

Kandidaten uit Duitsland tot Italië, uit Polen tot Estland, uit Japan tot Zuid-Afrika namen deel aan de wedstrijd Toon me je billen, om 's werelds mooiste billen te vinden.

sloggi(R) - a merk van Triumph International. Triumph International is één van 's werelds vooraanstaande lingerie fabrikanten. Merken van het bedrijf zijn Triumph(R), sloggi(R), Valisère(R) en HOM(R).

Foto is beschikbaar via EPA (European Pressphoto Agency) en kan gratis worden gedownload op:

http://www.presseportal.de/pm/56445/triumph_international_ag

Voor nadere informatie: Karin Lukarsch, press.de@triumph.com of bel +49-171-9751293
Voor nadere informatie: Karin Lukarsch, press.de@triumph.com of bel +49-171-9751293