Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Amsterdam, 31 oktober 2007

Zwitserland geeft skileraren weg

Wanneer is een wintersportvakantie geslaagd? Als je het geluk hebt een mooie skileraar te treffen? Zwitserland Toerisme haakt met zijn nieuwe wintercampagne op het thema skileraar in door er een aantal van "weg te geven".

Onder het motto "Win een skileraar" kunnen bezoekers van MySwitzerland.com, de website van Zwitserland Toerisme, tot 31 december 2007 meedoen aan een actie om een week wintersport te winnen, inclusief een privéskileraar. Op de site staat een selectie van de "lekkerste" leraren die komende winter op de Zwitserse pistes te vinden zijn en waaruit een favoriet gekozen kan worden.

Zwitserland is hot
Met de skileraarcampagne - niet toevallig in het jaar dat de Zwitserse skilerarenvereniging 75 jaar bestaat - wil Zwitserland laten zien dat het land meer te bieden heeft dan een betoverend landschap alleen. Bijvoorbeeld de meest begeerde skileraren in trendy resorts als Saas-Fee, Verbier en Laax. Dat weten trouwens steeds meer mensen, getuige de flinke stijging in het bezoek vanuit Nederland.

Skileraar zoekt kerstmiss
Behalve via internet is de skileraaractie tot 15 november prominent zichtbaar op een reusachtig steigerdoek aan het Amsterdamse Koningsplein en in de trams van de hoofdstad komen skileraarspotjes. Verder worden in diverse steden freecards verspreid. Als klap op de vuurpijl komt in samenwerking met Veronica in december het programma "Skileraar zoekt kerstmiss" op de buis. Daarin gaan drie Hollandse meiden de strijd aan om Kerstmis te mogen doorbrengen in de Zwitserse sneeuw, mèt zo'n geweldige Zwitserse hunk. Gegadigden kunnen zich aanmelden via MySwitzerland.com



Ingezonden persbericht