Gemeente Brunssum

Openbare bekendmakingen deze week (31 oktober - 6 november 2007)

De wettelijk verplichte mededelingen die de gemeente elk week publiceert op de gemeentepagina's in Parelnieuws.

Wilt u oudere bekendmakingen raadplegen, ga dan naar het archief.
---

Bekendmaking ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling

Burgemeester en Wethouders van gemeente Brunssum maken op grond van artikel 27 van het bestemmingsplan "Woongebieden", vastgesteld door de gemeenteraad op 25 oktober 2000 en (gedeeltelijk) goedgekeurd door Gedeputeerde Staten van Limburg bij besluit van 12 juni 2001, bekend dat zij voornemens zijn om vrijstelling te verlenen van voornoemd bestemmingsplan in verband met de ontvangen aanvraag om lichte bouwvergunning van R.J.C. Broeksmit voor het gedeeltelijk vergroten van de keuken op het perceel Boskriek 4, alhier.

Omdat voornoemd bouwplan in strijd is met het voornoemde vigerende bestemmingsplan, kan slechts bouwvergunning worden verleend nadat Burgemeester en Wethouders ingevolge de desbetreffende bepalingen van het vigerende bestemmingsplan vrijstelling hebben verleend.

Het ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling ligt met ingang van 1 november 2007 gedurende vier weken voor belanghebbenden ter inzage bij het loket Vergunningen in de gemeentewinkel, Lindeplein 1, alhier. U kunt bellen met het Loket Vergunningen, telefoon (045) 527 85 59.

Gedurende voornoemde termijn kunnen eventuele bedenkingen tegen het ontwerp-besluit tot verlenen van vrijstelling bij Burgemeester en Wethouders worden ingediend.

Brunssum, 31 oktober 2007.

Burgemeester en Wethouders van Brunssum.

---

Verzoek om vrijstelling voor bouwplan

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente Brunssum maakt bekend, dat de navolgende aanvraag bouwvergunning is ontvangen van:

Dhr. R. Frencken voor het vergroten van de woning gelegen Grefkenstraat 7 alhier.

Daar het bouwplan in strijd is met het desbetreffende vigerende bestemmingsplan, kan slechts bouwvergunning worden verleend nadat het college van Burgemeester en Wethouders ingevolge de desbetreffende bepalingen van het vigerende bestemmingsplan vrijstelling heeft verleend.

De bovengenoemde aanvraag zal met ingang van 1 november 2007 gedurende vier weken in de gemeentewinkel, Lindeplein 1 Brunssum, voor belanghebbenden ter inzage liggen.

Gedurende deze termijn kunnen eventuele bedenkingen tegen het bouwplan schriftelijk bij het college van Burgemeester en Wethouders kenbaar worden gemaakt.

31 oktober 2007

Het college van burgemeester en wethouders van Brunssum.


---

Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats Koolweg

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats in te richten voor het pand Koolweg 16.

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken na datum verzending bezwaar maken (zie `Hoe maakt u bezwaar?').

Brunssum, 31 oktober 2007.

---

Gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats Fl. Nightingalestraat

Het college van Burgemeester en Wethouders heeft besloten om een gereserveerde gehandicaptenparkeerplaats in te richten voor het pand Florence Nightingalestraat 77.

Tegen dit besluit kunt u binnen zes weken na datum verzending bezwaar maken (zie `Hoe maakt u bezwaar?').

Brunssum, 31 oktober 2007.