Ingezonden persbericht


kitchen & cook genomineerd voor WonenisAward 2007

(QWP Noordwolde Thu, 20 Sep 2007 12:23:00 GMT) - De uitreiking van de WonenisAward 2007 vindt plaats op zaterdag 3 november in het Event centere in Aalsmeer tijdens het woonwereldfeest In totaal zijn er 6 bedrijven genomineerd in de catagorieen marketing en logistiek en Maatschapelijk verantwoord Ondernemen. De prijs wordt uitgereikt door Robert van der weert, directeur van het CBW en froukje de Both.

Meer informatie over Kitchen & Cook
Woonwinkel en culinaire centrum Kitchen & Cook in Noordwolde Friesland. verenigt een keukenstudio, kookschool en kookkadowinkel in een uniek totaalconcept met zeer verassende keukenontwerpen, een keuken wordt tenslote niet gevormd door de kastjes, de kleuren en de handgrepen. Een kwaliteitskeuken herkent u aan de details. en bovenal de sfeer die een keuken geeft aan de ruimte waarin hij geplaatst word. En een kookschool met de meest vernieuwende kooktechnieken zoals b.v. het koken met stikstof Gezellig met collega's de goede sfeer op de werkvloer verder verstevigen? of met een besloten groep van vrienden, familie, buren je culinair vermaken Bij de kookkado`s vindt U een uitgebreid en vooral origineel assortiment potten en pannen, keukenmachines, messen, kookboeken en handige accessoires, vind u bij ons veel aanverwante culinaire producten zoals olijfolies, kruiden en azijnen. 'Wat ons vooral onderscheidt', 'Gewoon met passie en liefde je werk doen.

Vragen over dit persbericht kunt u stellen aan
Dirk tuithof
T: 0561-430589
E: dirk@kitchenencook.nl

Bedrijfsgegevens
Kitchen & Cook
Hoofdstraat West 48b
8391 AP Noordwolde
Nederland

T: (0561) 43 05 89
F: (0561) 43 00 19
E: info@kitchenencook.nl

Trefwoorden voor dit persbericht:

wonenisaward, wonen, award, keukens, keukenstudio, keukendesign, keuken, koken, kookschool, kookstudio, kook, studio, school, demo, clinic, friesland, work, cooking, ontwerp, maatwerk, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teambuilding, kookkado, kado, woonwinkel, olijfolie, poten, pannen, kitchenaid, koksmes