Ingezonden persbericht


15 oktober 2007

Persbericht

YOU-nity night
voor jongeren
Zaterdag 3 november wordt er op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem een YOU-nity night gehouden. Deze avond is speciaal gericht op jongeren. Onder begeleiding van de YOU-nity Band aanbidden de bezoekers God met zang, dans en andere uitingen.

Na het optreden van de YOU-nity Band brengt een spreker van YOU-nity een boodschap die jongeren uit daagt Jezus te volgen, samen te komen en de boodschap die in de Bijbel staat in hun eigen leven toe te passen. Na de bijeenkomst kunnen de jongeren met elkaar kletsen, voetballen en wat drinken.

YOU-nity is een idee van verschillende voorgangers, oudsten en dominees uit de Achterhoek die meer wilden samenwerken. Dit samenwerkingsverband werkte zo aanstekelijk dat de jongeren van deze kerken samenkomsten zijn gaan organiseren. Zo is YOU-nity een interkerkelijke beweging geworden van en voor jongeren die door het vieren van eenheid (unity) hun passie voor Jezus willen laten zien. Ze richten zich op alle (rand) kerkelijke en niet-kerkelijke jongeren uit de Achterhoek. YOU-nity wil samen met verschillende gelovigen een eenheid vormen die één doel en één verlangen hebben.

Het programma van 3 november begint om 19:00 uur met een gezamenlijk gebed waarna ongeveer een uur later het avondprogramma begint. De avond is om ongeveer 22:00 uurafgelopen. Hierna is er tijd voor ontspanning en ontmoeting. De toegang van deze avond is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden.

Meer informatie over YOU-nity en deze avond is te vinden op www.you-nity.com en op www.betteld.nl.



Ingezonden persbericht