AutoRai

Veertiende Nationale Opel Testdag op zaterdag 3 november

(10/19/2007)
Opel houdt voor de veertiende keer de Nationale Opel Testdag. Op zaterdag 3 november kunnen Opel-rijders gratis hun auto laten controleren bij de Opel-dealer. In de werkplaats wordt de auto zorgvuldig gecheckt, zodat de Opel-rijder met een veilig gevoel de winter in kan. Vorig jaar bezochten bijna veertigduizend mensen de Nationale Opel Testdag. In totaal werden ruim twintigduizend tests uitgevoerd.

Tijdens de Nationale Opel Testdag kunnen Opel-rijders hun auto op achttien punten laten controleren. Zo worden onder meer alle wintergevoelige onderdelen van het koelsysteem nagekeken. Indien na de test elf winterspecifieke elementen in orde zijn, wordt de klant de mogelijkheid geboden om voor slechts ⬠14,95 (normale prijs ⬠19,95) het unieke Opel Winterplan-certificaat aan te schaffen. Dit certificaat geeft de klant de garantie dat de auto zonder technische problemen de winter doorkomt. In 2006 werden er ruim twaalfduizend certificaten uitgegeven.

Behalve de gratis achttienpuntencheck zijn er nog veel meer redenen voor een bezoek aan de Opel-dealer. Als vanouds is de Nationale Opel Testdag een dag voor het hele gezin, met tal van activiteiten, en worden de Opel-rijders traditioneel in de watten gelegd. Tijdens de controle kan de klant uitgebreid een kijkje achter de schermen nemen en in de showroom genieten van een hapje en een drankje. Ook kan de klant zich laten informeren over speciale (milieu)acties als de Recycle Bonus tot ⬠2.500,-, de aardgas-modellen van Opel en de 50/50-deal waarmee de aanschaf van een nieuwe, schonere Opel bereikbaar wordt.

Bovendien kan de klant profiteren van tal van interessante aanbiedingen. Een complete winterbandenset (vier winterbanden + wieldoppen en/of wielen) is er tijdens de Nationale Opel Testdag al vanaf ⬠449,-. En voor slechts ⬠9,95 biedt Opel een Winter Pack (met onder meer een ijskrabber en antivries) aan, waarmee de auto tijdens de winter uitstekend voorbereid is op alle weersomstandigheden. Ook geeft Opel 20 % korting op remblokken en sneeuwkettingen en tot 30% korting op zomerbanden.

Veel bezoekers grijpen de Nationale Opel Testdag aan om een proefrit te maken in de Opel van hun keuze, nieuw of gebruikt. Vorig jaar vielen deze proefritten zo in de smaak, dat in totaal bijna duizend nieuwe en gebruikte autoâs van eigenaar wisselden.

Evenals voorgaande jaren wordt een grote toeloop van belangstellenden verwacht tijdens de Nationale Opel Testdag. De klant kan daarom ook vooraf een afspraak maken via Opel Direct (0800-1410). Rechtstreeks aanmelden via de Opel-dealer kan ook. Wordt er geen afspraak gemaakt, dan geldt âWie het eerst komt, die het eerst maaltâ.