Gemeente Assen


Actueel

Voorproefje Open Atelierroute

19 oktober 2007

Kunstliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens de Open Atelierroute Assen, waarvan de derde editie in het weekend van 3 en 4 november plaatsvindt. Net als vorig jaar is er dit jaar in de expositieruimte van het Stadhuis een voorproefje te zien van wat alle 22 kunstenaars te bieden hebben. De bezoekers kunnen op deze manier alvast voor zichzelf bepalen van welke kunstenaar ze meer werk zouden willen zien en een route voor zichzelf uitstippelen. De expositie start op 22 oktober en duurt tot 9 november.

De Open Atelierroute is op 3 en 4 november. Via een fietsroute zijn alle kunstenaars te bereiken. De start is vanaf het Stadhuis, maar het is mogelijk om van de route af te wijken. Kijkers van de kunst kunnen op elk gewenst punt in de route instappen.

De affiches met daarop de route en informatie over de deelnemers zijn verkrijgbaar bij de balie en de expositieruimte in het Stadhuis, de VVV, het CBK Drenthe en de Openbare Bibliotheek.

Vorig jaar was de open atelierroute een groot succes, 1.500 mensen kwamen toen op de route af. Voor meer informatie over de kunstenaars en hun werk kunt u kijken op www.cbkdrenthe.nl of op www.cultuurinassen.nl.