Gemeente Grave

3 november; Startersdag ondernemers

Gaat u voor uzelf beginnen of bent u pas een eigen bedrijf gestart? Dan is de jaarlijkse startersdag van de Kamer van Koophandel echt iets voor u. Tijdens deze dag vindt u informatie over allerlei zaken waar u als ondernemer mee te maken krijgt. Verder kunt u uw plannen bespreken met vakmensen en specialisten. Ook is er de mogelijkheid om presentaties bij te wonen over de meest uiteenlopende facetten van het ondernemerschap. Zo is er bijvoorbeeld een presentatie over de valkuilen voor een starter en over parttime ondernemen. Na uw bezoek aan de startersdag komt u als startende of pas gestarte ondernemer niet voor verassingen te staan.

Eindhoven of s-Hertogenbosch

De startersdag vindt op 3 november aanstaande plaats in Eindhoven en s-Hertogenbosch. In Eindhoven wordt de dag georganiseerd in het Evoluon, Noord Brabantlaan 1a, 5652 LA; in s-Hertogenbosch vindt de startersdag plaats in het Provinciehuis Noord-Brabant, Brabantlaan 1, 5216 TV. De jaarlijkse startersdag begint in beide plaatsen om 10.00 uur en is afgelopen om 16.00 uur. Deelname is gratis!

Informatie en aanmelden

Op www.kvk.nl vindt u meer informatie; hier kunt u zich ook aanmelden voor de startersdag; u ontvangt dan een bevestiging en een routebeschrijving