Gemeente Wassenaar

Gratis startersdag kamer van koophandel

zaterdag 3 november

Waar begin je als je voor jezelf wilt beginnen?

Op zaterdag 3 november organiseren de Kamers van Koophandel weer hun landelijke Startersdag. Dit grootscheepse evenement vindt voor de Kamer van Koophandel Haaglanden wederom plaats in de Evenementenhal Rijswijk, Volmerlaan 12 te Rijswijk.
De startersdag is bedoeld voor mensen die een eigen bedrijf willen beginnen of net gestart zijn.

Tijdens deze Startersdag kunnen starters in contact komen met alle partijen waarmee zij te maken krijgen bij de start van hun bedrijf, zoals banken, accountants, Belastingdienst, assurantietussenpersonen, advocaten, notarissen, huisvestingsdeskundigen en natuurlijk de Kamer van Koophandel zelf. Deze en vele andere organisaties staan met een stand op een uitgebreide informatiemarkt om informatie te geven over het starten van een eigen bedrijf.

Ook zijn er presentaties over de uiteenlopende aspecten van het ondernemerschap waaronder freelance/zzp, belastingzaken, rechtsvormen, bedrijfsovername, verzekeringen, algemene voorwaarden, financiering en netwerken. Deze presentaties worden gegeven door deskundigen. Na de presentatie starten met netwerken is er bij het naastgelegen horecapunt de mogelijkheid voor de deelnemers om de theorie in de praktijk toe te passen. Het volledige programma staat op onze website: www.kvk.nl/startersdag

Plaats: Evenementenhal RijswijK, Volmerlaan 12 te Rijswijk Datum: zaterdag 3 november 2007
Tijd: van 10.00 uur tot 16.00 uur
Toegang: GRATIS, maar een toegangskaart is noodzakelijk. Aanvragen via
www.kvk.nl/startersdag of telefonisch (070) 328 77 50

Gratis startersdag kamer van koophandel
Gemeente Wassenaar
Johan de Wittstraat 45
Postbus 499
2240 AL Wassenaar

T: 070-5122222
E: gemeente@wassenaar.nl