Ingezonden persbericht


Wat?
Gggrrriezelweekend!

Wanneer
Zaterdag en zondag 3 en 4 november

Waar?
BillyBird Park Hemelrijk,
Volkel (gem. Uden) NB

PERSBERICHT

Er breken donkere dagen aan voor Hemelrijk?

Heb jij nachtmerries over monsters? Sla jij op de vlucht voor heksen? Dan kun je in het weekend van zaterdag 3 en zondag 4 november maar beter NIET naar BillyBird Park Hemelrijk in Volkel gaan!

Voor alle anderen die zich niet zo snel laten afschrikken, is dat weekend juist een échte aanrader. Het is dan namelijk twee dagen lekker griezelen geblazen tijdens het GRIEZELWEEKEND. De heksen blijken bovendien helemaal niet zo gemeen te zijn als je misschien zou denken. Sterker nog, tijdens het Griezelweekend bij Hemelrijk kom je alleen maar goede heksen tegen!

WAT IS ER ALLEMAAL TE BELEVEN?
Er is van alles te zien, horen en voelen in het park en natuurlijk is Zeeroversland helemaal in griezelsfeer. Wie tijdens het Griezelweekend verkleed komt als tovenaar of heks, krijgt een spannende verassing bij binnenkomst. Heb jij geen tovenaars- of heksenkostuum beschikbaar? Aan de knutseltafel in Zeeroversland maak je in een handomdraai een griezelig masker of een toverstaf. Ook komt er een magische gast op bezoek, die regelmatig van zich zal laten horen én zien? En als je al wilt weten wat de toekomst precies voor jou in petto heeft, kun je ook nog even op bezoek bij de waarzegster in het enge torentje.

In het Poppentheater kampt men met een probleem: in een poging om het bange spookje te helpen, is de ondeugende prinses Annabel ineens spoorloos verdwenen! Zou het bange spookje nu op zijn beurt Annabel kunnen helpen? Kom zelf maar kijken in het Poppentheater op 3 of op 4 november om 13.30 uur. Alle overige griezelactiviteiten zijn vanaf 13.00 uur.

BILLYBIRD PARK HEMELRIJK

BillyBird Park Hemelrijk biedt jong en oud een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de ruime binnenspeeltuinen Zeeroversland en de Kinderkermis, met aangrenzend een knus Poppentheater. Buiten is er een Verkeersspeeltuin en de waterbaan Laquana, met een speciaal voor de kleintjes aangelegde peddelvijver met juniorbootjes. Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs in november (IJspegeltarief) bedraagt ¤ 6,50 per persoon. Voor abonnementhouders en kinderen t/m 2 jaar is de toegang gratis. Voor meer informatie kunt u de infolijn: (0413) 272987 of www.billybird.nl raadplegen.