Ingezonden persbericht


Persuitnodiging

|Pagina  |1/1                                     |
Wethouder Marijke Vos opent Unieke Woonbeurs
voor iedereen met een beperking in en rond Amsterdam

Amsterdam, 29 oktober 2007

Marijke Vos opent op zaterdag 3 november 2007 de Unieke Woonbeurs voor mensen met een beperking. De wethouder Zorg van Amsterdam neemt ook deel aan het discussiepanel dat geleid wordt door ex-Studio Sportpresentatrice Annette van Trigt. De beursgangers kunnen een uitgebreide informatiemarkt bezoeken en meedoen aan inspirerende workshops. De workshops gaan onder andere over wonen in de buurt en plannen maken voor je eigen droomhuis.

Voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking -en de mensen in hun omgeving- is het vaak moeilijk een geschikte woning te vinden. Daarom organiseren MEE Amstel en Zaan, PhiladelphiaSupport, het Verstandelijk Gehandicapten Belangen Collectief (VGBC) en het Programma Versterking Clientenpositie (VCP) de Unieke Woonbeurs. Op deze beurs kan iedereen met een beperking terecht voor alles over wonen in en rond Amsterdam. De beurs vindt plaats in Congrescentrum Langerlust, Provincialeweg 24 in Amsterdam Zuidoost en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Deelname is gratis.

U bent vanaf 10.00 uur van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Manon Abbel of Karin Winkel, afdeling Communicatie van MEE Amstel en Zaan, telefoon (020) 512 72 72, communicatie@meeaz.nl of met Rosita van Eerde, communicatiemedewerker van PhiladelphiaSupport, telefoon (030) 236 37 38.


---