TROS

Hilversum, 01-11-2007
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 3 november
Radio 2 - 16.00 uur

FREEK DE JONGE TE GAST IN TROS MUZIEKCAFÉ

Zaterdag 3 november presenteert Suzanne Klemann TROS MUZIEKCAFÉ en zij ontvangt weer een aantal leuke artiesten in de studio in Amsterdam:

Allereerst Freek de Jonge. Van zijn muzikale theatervoorstelling 'De Toehoorder' is een dubbel-cd gemaakt, die wel eens de laatste van Freek kan zijn. Niet omdat hij ophoudt met muziek maken, maar omdat hij ervan uit gaat dat nieuwe kanalen als iTunes en YouTube ook voor hem steeds belangrijker gaan worden. Hij is nu druk bezig een selectie van drie liedjes te maken voor zijn optreden a.s. zaterdag in TROS MUZIEKCAFÉ.

Alain Clark won in 2005 een Zilveren Harp en staat nu hoog in de hitlijsten met zijn nieuwe single 'This ain't gonna work' van zijn komende album. We kennen deze zanger/producer van de hits 'Heerlijk' en 'Ringtone'. Zaterdag een optreden van Alain.

Texaan Nathan Hamilton is een man van vele gezichten, één ervan is die van singer-songwriter en troubadour. Een ander gezicht van Nathan Hamilton is die van krachtige frontman van een onversneden rockband. Nathans nieuwe schijf 'Six Black Birds' is weer een echte rockplaat; een stevig potje roots-rock en oversneden rauwe rock & roll. Hoe dit klinkt, is zaterdag te horen in TROS MUZIEKCAFÉ.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl