AutoRai

Veel voordeel tijdens Renault Top Occasion Festival

(10/31/2007)
Het Renault Top Occasion Festival staat voor de deur. Wie van 3 tot en met 10 november zijn auto bij de Renault-dealer inruilt voor een occasion, profiteert van heel veel voordeel. Misschien hoeft de klant zelfs helemaal niets te betalen tijdens de actieperiode.

Tijdens het Renault Top Occasion Festival maakt iedereen die een occasion aanschaft kans het toe te betalen bedrag terug te ontvangen. Aan het einde van de actieperiode trekt Renault vijf winnaars. Op deze manier maakt iedere klant vijf keer kans met een Renault top occasion weg te rijden zonder bij te hoeven betalen.

Ook biedt Renault klanten die tijdens het Renault Top Occasion Festival een occasion aanschaffen de keuze tussen een gratis bluetooth carkit óf zes maanden uitgestelde betaling. Natuurlijk bouwt de Renault-dealer deze gratis in. Kiest de klant voor een uitgestelde betaling, dan hoeft hij pas in mei 2008 te betalen.

Wie tijdens het Renault Top Occasion Festival zijn huidige auto laat taxeren en een offerte laat maken voor een occasion, maakt kans op een prachtige muzikale gadget. Alle Renault-dealers verloten tijdens de actieweek namelijk iedere dag een iPod Shuffle.

De speciale top occasions van Renault zijn extra aantrekkelijk door de âzeven zekerhedenâ die de Renault-dealer verschaft: tot 24 maanden garantie, servicebeurt voor aflevering, apk-keuring, gegarandeerde kilometerstand, vervangend vervoer bij een reparatie langer dan 24 uur, veertien dagen omruilgarantie en Renault Route Service Europa.