Open School Technika 10 voor de leukste ict- en technieklessen


Open School 3 november: voor iedereen die met kinderen werkt
UTRECHT, 20071003 -- Op zaterdag 3 november is er weer een Open Schooldag van Technika 10 Nederland in Utrecht. Leer in één dag, op praktische en inspirerende wijze, hoe u ict- en technieklessen leuk en aantrekkelijk maakt voor kinderen. Maak uw keuze uit ons interessante cursusaanbod: Vaardig met gereedschap; Op zoek naar stroom; Ontwerpen met kinderen: doen!; Zon, aarde en maan; Websites bouwen met je klas; Animatiefilmpjes maken en Gamemaker Kids: met kinderen computerspelletjes maken.

De Open School Technika 10 is er voor iedereen. Voor leerkrachten basisonderwijs, techniekcoördinatoren, docenten praktijkonderwijs en onderbouw voortgezet onderwijs, Technika 10-vrouwen, medewerkers in de kinderopvang, hulpouders op school, Pabostudenten en -docenten, maar ook voor mensen die het gewoon leuk vinden de eigen technische kennis en vaardigheden bij te spijkeren of die de eerste schreden op dit gebied willen zetten.

Tijdens de Open Schooldag willen we u graag 'aansteken' met ons enthousiasme voor techniek. Technika 10 Nederland vindt het van groot belang dat zoveel mogelijk kinderen op jonge leeftijd, op school en in hun vrije tijd, in aanraking komen met techniek en ict. Tijdens onze cursussen laten we u graag zien dat u met basale technieken, (bijna) kosteloze materialen en eenvoudig gereedschap kinderen prachtige werkstukken kunt laten maken en inzicht kunt geven in techniek en ict. We geven u in één dag voldoende bagage om uw leerlingen gedegen te kunnen begeleiden in bijvoorbeeld het bedenken van technische oplossingen voor velerlei problemen. Met de Technika 10-werkwijze en praktische opdrachten kunt u meteen in uw groep aan de slag.

Locatie: Vader Rijn College, Vader Rijndreef 9 te Utrecht (5 min. lopen van NS-station Utrecht-Overvecht)
Tijd: 10.00-16.00 uur
Prijs: ¤ 225 (leden Technika 10-netwerk: ¤ 100 / VONK-leden: ¤ 190 / studenten: ¤ 100)

Informatie en aanmelden: www.technika10.nl/openschool of bel naar Technika 10 Nederland voor de folder: 030 - 262 59 80

Overigens verzorgen wij alle cursussen van de Open School desgewenst ook op uw eigen locatie. Bovendien maken wij graag uw hele team 'techniek-minded' met onze startersworkshop Techniek op de eigen basisschool. Vraag vrijblijvend een offerte aan via info@technika10.nl.





Technika 10 Nederland