Gemeente Bodegraven

Erkend Talent-dag op 3 november

Zaterdag 3 november 2007 wordt de jaarlijkse Erkend Talent dag georganiseerd in de Mondriaanzaal in Rijngaarde. Uit onderzoek blijkt dat 25% van de Nederlandse bevolking vrijwilligerswerk doet. Dit betekent dat in Bodegraven ongeveer 5000 mensen hun steentje bijdragen. Als blijk van waardering wordt aan alle vrijwilligers een gezellige middag aangeboden met muziek en cabaret. s Middags is de jaarlijkse uitreiking van de Vrijwilligersaward en de stimuleringsaward. De vrijwilligersaward wordt uitgereikt aan een persoon, of groep van vrijwilligers, die zijn sporen in het vrijwilligerswerk heeft verdiend. De stimuleringsaward is bedoelt voor aanstormend talent op het gebied van vrijwilligerswerk.

Kent u iemand of een groep in uw omgeving die deze prijs verdient neemt u dan contact op met de coördinator van de Stichting Erkend Talent, mevrouw L. Hamoen, tel: (0172) 614 500. Of mail naar: L.Hamoen@swobodegraven.nl.

Nieuwe website
Op 3 november wordt ook de nieuwe website www.erkendtalent.nl gelanceerd. Met deze site wordt aan alle vrijwilligersorganisaties ruimte geboden om zich te presenteren en nieuwe vrijwilligers te werven. De nieuwe website brengt vraag en aanbod van vrijwilligerswerk bij elkaar. Erkend Talent blijft ook werken met de al vertrouwde vacaturemappen die op verschillende publieksplekken in Bodegraven ter inzage zijn gelegd.