Ingezonden persbericht


De Toolkit Klimaatcommunicatie is uit !

De Toolkit Klimaatcommunicatie is een doe-het-zelf blad met kant-en-klare communicatiemiddelen waarmee eigen medewerkers of de inwoners in een gemeente op een prettige en efficiënte manier kunnen worden geïnformeerd over allerlei klimaat zaken. De Toolkit Klimaatcommunicatie kan u helpen de juiste toon te zetten in een tijd waarin iedereen een mening heeft over het klimaat of de klimaatverandering, zie www.klimaatcommunicatie.nl

Ideaal voor de klimaatspecialist of milieuvoorlichter bij gemeente, provincie, ministerie, bedrijf of branchevereniging. De Toolkit Klimaatcommunicatie biedt 40 pagina's vol met kant-en-klare cartoons, wist-u-datjes, tips, foto's en teksten over alles wat met klimaat te maken heeft.

De Toolkit Milieucommunicatie wordt sinds 1998 uitgegeven door stichting Milieunet. Met de Toolkit Klimaatcommunicatie die deze week verschijnt is de serie Toolkit Specials voltooid. Na de Afval Special en de Bio Special volgden Energiecommunicatie, Energiebesparing en Waterbesparing. Een echte six-pack met in totaal 208 pagina's aan direct inzetbare communicatiemiddelen. Met alle afbeeldingen en teksten op de gratis meegeleverde CD-roms.


---

Met vriendelijke groeten, Erik van Erne, directeur