Politie Zeeland


---


Z-2311-2007 Auto in de sloot, IJzendijke
Zaterdagmorgen rond 09.30 uur werd in een sloot langs de Watervlietseweg een onbeheerde personenauto aangetroffen.
Uit navraag bleek dat een 51-jarige vrouw uit Breskens de bestuurster was geweest.
Ze had eerder vanmorgen over de Watervlietseweg gereden, richting de grens, toen ze in de rechterberm raakte. Na een stuurcorrectie belandde haar auto aan de linkerzijde van de weg in de sloot. De 51-jarige vrouw kon zelf uit haar auto komen en heeft aangebeld bij een woning. Haar echtgenoot heeft haar daar opgehaald waarna ze naar de HAP in Oostburg is gegaan. Daar werd ze doorverwezen naar het ziekenhuis in Knokke waar ze waarschijnlijk een nachtje ter observatie moet blijven.

O-2312-2007 Auto op de kop in sloot, Oud-Vossemeer
Op de Oud Vossemeersedijk is zaterdagmorgen rond 07.45 uur een personenauto op de kop in een sloot tot stilstand gekomen.
De 19-jarige bestuurster uit Tholen reed richting haar woonplaats toen ze een bocht miste. Ze belandde in de linkerberm en stuurde weer terug de weg op. Hierdoor verloor ze de controle over haar auto waarna deze links de dijk afreed en op de kop in de sloot tot stilstand kwam. De bestuurster kon zelf uit haar auto komen maar liep hierbij een nat pak op. Per ambulance is ze voor de zekerheid meegenomen naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Daar bleek dat ze geen letsel had opgelopen. Haar auto raakte bij het ongeval total loss.