Politie Gelderland-Zuid

Aanhouding na steekpartij

Tiel, 03-11-2007 o Vrijdagavond laat werd de politie gebeld door een man dat hij betrokken was geweest bij een steekpartij in een woning in Tiel. Hij was gevlucht en belde in paniek de politie.

Agenten konden de man, een 36-jarige inwoner van Kesteren, op de Daver in Kerk-Avezaath aanhouden. Hij verklaarde een afspraak te hebben gehad met een man in een woning in de omgeving van winkelcentrum Rauwenhof in Tiel. Volgens de verdachte werd in de woning een poging gedaan om hem te beroven. Tijdens de worsteling die daarbij ontstond, verwondde hij de aanvaller. Daarop vluchtte hij de woning uit.

De politie startte vrijdagavond direct een onderzoek. De woning en de directe omgeving werden afgezet voor sporenonderzoek. Bij het ziekenhuis bleek een man met steekwonden te zijn binnengekomen. Het slachtoffer, een 25-jarige man uit Tiel, werd in het ziekenhuis gehoord.

Oproep getuigen

De politie vraagt getuigen of mensen die menen anderszins informatie te hebben om contact op te nemen met de districtsrecherche in Tiel op telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

Het onderzoek naar de toedracht is in volle gang.

(11)