Politie Midden- en West Brabant

Persberichten Bergen op Zoom 03/11

BERGEN OP ZOOM, 3 november 2007

Politie arresteert man na niet voldoen aan bevel of vordering

ROOSENDAAL De politie heeft vanmorgen rond de klok van 04.20 uur op de Markt een 31 jarige man uit Roosendaal aangehouden voor het niet voldoen aan bevel of vordering. De man, die onder invloed van alcohol verkeerde gedroeg zich vervelend voor een horecagelegenheid aan de Markt. Nadat de agenten hem meerdere keren vorderden te vertrekken voldeed hij daar niet aan waarop hij werd aangehouden.

Politie houdt tweetal aan voor bedreiging

ROOSENDAAL De politie heeft vanmorgen om 03.30 uur op de Bloemenmarkt twee mannen van 23 en 24 jaar, afkomstig uit Bergen op Zoom en Roosendaal aangehouden voor bedreiging. Het tweetal was het er niet mee eens dat ze niet toegelaten werden in een horecagelegenheid aan de Markt. Ze uitten hun ongenoegen door de portier van het etablissement woordelijk met de dood te bedreigen.

Horecanacht in het uitgaansgebied rustig verlopen

ZEVENBERGEN / STEENBERGEN / OUDENBOSCH Agenten die gisteravond en vannacht belast waren met het horecatoezicht in en rondom Zevenbergen spreken van een rustige nacht. De politie verrichte één arrestatie. In totaal ontvingen 6 centrumbezoekers een bekeuring voor onder andere fout parkeren en fietsen zonder verlichting.

De politie heeft vanmorgen tegen 01.00 uur op de Benedenkade in Willemstad een 23 jarige vrouw uit Dordrecht aangehouden voor openbare dronkenschap. Gewaarschuwde agenten stelden op de Kade een onderzoek in en troffen daar een groep mensen. De groep vertelde de politie dat ze na een bedrijfsuitje een collega, die onder invloed van alcohol verkeerde, niet in bedwang hadden. De vrouw, die besmeurd was met modder, had bij een woning aangeklopt en was opgevangen door de bewoners. Toen de agenten haar aanspraken en terug brachten naar de groep begon ze zich hinderlijk te gedragen. Op het moment dat ze in de richting van het water liep hielden de agenten haar tegen. Als dank schopte ze een agent tegen de benen.

Politie grijpt winkeldievegge in de kraag

ROOSENDAAL De politie heeft gisteravond rond de klok van 20.00 uur in een warenhuis aan de Stationsstraat een 19 jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden voor winkeldiefstal. Medewerkers van de winkel spraken haar buiten aan. De vrouw had diverse babyspullen en kleding weggenomen. Gewaarschuwde agenten namen de vrouw mee naar het bureau. Daar bekende ze enkele van de aangetroffen goederen te hebben weggenomen. De overige niet betaalde goederen zouden niet van haar maar van een kennis zijn. Tegen de verdachte wordt proces verbaal opgemaakt.

Kind raakt gewond bij verkeersongeval

ROOSENDAAL Bij een verkeersongeval op de Molensingel raakte vanmorgen rond 11.30 uur een 11 jarig meisje afkomstig uit Wouw gewond aan haar been en hoofd. Ze is voor onderzoek overgebracht naar het Franciscus ziekenhuis.

Het meisje fietste over het fietspad die naast de doorgaande weg van de Molensingel ligt. Ter hoogte van het benzinestation stak ze de rijbaan over. Een 37 jarige automobiliste uit Wouw die op dat moment over de Molensingel reed, kon het meisje niet meer ontwijken. Tussen beiden ontstond een aanrijding

Auteur: Desiree Brabers