Kharma introduceert Cinematrix Extreme Home Theatre


Live opnames tijdens open dagen op 3 en 4 november 2007

BREDA, 20070928 -- O.L.S (Oosterum Loudspeaker Systems), producent van onder meer Kharma high end audio en audiovisual systems, bestaat 25 jaar. In die jaren is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevend leverancier van ongeëvenaarde topproducten. O.L.S. wil dit bijzondere jubileum dan ook niet ongemerkt laten voorbijgaan en het extra luister bijzetten.

Daarom krijgen de open dagen van O.L.S. dit jaar een zeer speciaal tintje. Op zaterdag 3 en zondag 4 november 2007 worden tussen 12.00 en 18.00 uur met het unieke Kharma Akash system opnamen gemaakt van diverse live-optredens. De bezoekers kunnen deze live-opnamen vrijwel direct beoordelen in de luisterruimtes van O.L.S. Een belevenis die niet valt te omschrijven, maar die iedereen persoonlijk moet horen, zien en ondergaan...
Verder kunnen ze kennismaken met de speakersystemen uit de series Exquisite en Ceramique, met de fabelachtige Matrix en Exquisite eindversterkers en met de draaitafel Continuum Analog.

Dé nieuwe sensatie
Bovendien introduceert Kharma deze dagen dé sensatie op audiovisueel niveau... de CineMatrix. Een ongekend spectaculair high-end home theater. Dit unieke room-in-room systeem is niet alleen ideaal om intens te genieten van films, concerten of videoclips, maar ook bij uitstek geschikt voor professionele presentaties. Of om bijvoorbeeld via een gamecomputer mee te doen aan een Formule 1 race of om de aarde te beschermen tegen een levensechte aanval door aliens...

Voornaam en verfijnd
De Kharma CineMatrix combineert een bijzonder krachtig high-end audiosysteem naar keuze met een 50-inch Plasma- of LCD-scherm of een
breedbeeld projectie op het witte doek. Speakers en electronica zijn verwerkt in de wandpanelen (tussen de acoustische panelen) en compleet aan het oog ontrokken. De ruimte ademt dan ook een voorname en verfijnde sfeer, maar heeft eveneens iets futuristisch dankzij het grote aantal kleine blauwe LED's die subtiel oplichten achter de speaker grills.
Kharma kan de CineMatrix tot in de finesses aanpassen aan de wensen en eisen van de individuele gebruiker. Uiteraard kan de ruimte worden afgewerkt in tal van kleuren en materialen.

Jubileumgeschenk
Tegen inlevering van de ingevulde uitnodigingskaart ontvangt elke bezoeker van de open dagen een oorstrelend jubileumgeschenk. Geïnteresseerden kunnen via www.kharma.com een persoonlijke invitatie aanvragen voor deze bijzondere open dagen van O.L.S.

Over O.L.S.
De puur Nederlandse range Kharma en de overige systemen van O.L.S. worden in Breda met de grootst mogelijke zorg ontwikkeld, geassembleerd en één voor één getest door een team van uiterst betrokken specialisten
Zij streven er voortdurend naar om de echte muziekliefhebbers wereldwijd in ruim 26 landen het allerbeste te leveren dat mensenhanden kunnen maken. Niet voor niets worden nieuwe Kharma systemen door de toonaangevende Hi-End magazines steeds weer onderscheiden met de predikaten 'Golden Ear Award ' en 'Best Buy', Editors Choice etc.